9-9-2023 Popronde Nijmegen

ZATERDAG 9 SEPTEMBER Popronde Nijmegen

Hét moment voor muziekliefhebbers om struinend door de Nijmeegse binnenstad tal van nieuwe podiumbestormers te horen, zien en beleven. 

Bij Discords.nl aan Lange Hezelstraat 32 staan Inge Lamboo (20.30 uur), James Burki (21.45 uur) en Panda Noir (23.00 uur) tussen de platenbakken!

Inge Lamboo schrijft power anthems. Ze leerde zichzelf gitaar, piano, drums en bas spelen. Haar tweede single, Black Heart, werd Veronica's Oorkonde. Direct na het verschijnen van haar debuutalbum, ging Inge op tournee met Nightwish-zangeres Floor Jansen. Afgelopen winter stond ze ook in het voorprogramma van Orange Skyline.

James Burki maakt gelikte popsongs en grootste rockanthems. Na een succesvolle samenwerking met EDM artiest NCT, die de band miljoenen streams opleverde, heeft de band aan haar debuutalbum gewerkt. Op 20 oktober 2023 lanceert de band haar debuutalbum 'Modern Melancholy' met een albumrelease in Paard.

Panda Noir maakt indiepop met invloeden van rock en alternative. Ze schrijven over dromen en avonturen, over op je bek gaan en jagen naar het eeuwige geluk. Afgelopen jaar stonden ze in de finale van de Amsterdamse Popprijs. 2023 trappen ze af met de release van hun debuut EP ‘Failed Being Wise’ en bijbehorende voorjaarstour (o.a. support Orange Skyline).

Klik hier voor het volledige programma van Popronde Nijmegen.