BLOG #21 - Dubbeldruk Discords.nl

Vorige week voorspelden wij een dubbeldik Discords.nl in 2023... En die voorspelling is deze week uitgekomen. Alle LP's, CD's, platenbakken, posters en meer uit Joep's platenzaak in Ede werden op 4-1-2023 verhuisd naar Nijmegen.
In een haast militaire operatie wisten de verhuizers de klus in vijf-en-een-half-uur te klaren. Het geweldige, voorbereidende werk van Joep en zijn familie en vrienden heeft daar enorm bij geholpen. Het lukte zelfs om het leeuwendeel van de CD's een top plek te geven op de derde etage van de winkel aan de Lange Hezelstraat!
Nu zijn we volop aan de slag met het digitaal en analoog verwerken van al dat nieuws. Het gaat om ruim 12.000 artikelen. Dus ook dat is een hele klus :-))

Nieuw bij Discords.nl
Deze keer (uiteraard) met name aandacht voor de nieuwe, net verhuisde aanwinsten. Je vindt ze hier.
Zoals eerder aangegeven zijn we nog volop aan het invoeren. Klik dus regelmatig op het dynamische overzicht om te kijken of er iets voor jou bij zit! 

Pre-orders bij Discords.nl
De pre-order selectie vind je hier. Deze week geen nieuwe aanvullingen vanwege de drukte rondom de inhuizing van de grote LP- en CD-voorraad. Volgende week uiteraard weer wel!

Discords.nl Top 33
Benieuwd naar de best verkopende 33 platen (van de afgelopen 3 maanden) bij Discords.nl? Je vindt ze hier.
Deze week zijn er acht nieuwe binnenkomers en dus ook acht albums die uit de Top 33 vallen. Opvallende ‘uitvallers’ zijn ‘Circles’ van Mac Miller en ‘EBM’ van Editors. Beiden waren min of meer vaste waarden in de lijst. Gelukkig komen er knappe albums voor terug.
Vooral beneden in de lijst is veel beweging. Deels zien we oude bekenden uit de top 33 zoals ‘A Rush Of Blood To The Head’ van Coldplay en ‘Teatro D’Ira’ van Maneskin. Nieuw zijn klassiekers zoals ‘Stop Making Sense Tour’ van Talking Heads, ‘Dirt’ van Alice In Chains en ‘The Fame’ van Lady Gaga. Dat we Froukje’s ‘Licht En Donker’ en Lana Del Rey’s ‘Ultraviolence’ opnieuw in de winkel hebben klinkt ook direct in de lijst door.

Heimwee naar de Top 2000? Misschien stillen deze mooie verzamelaars jouw retro-trek? Haal bijvoorbeeld deze gouden Classic Rock Collected in huis. Helaas geen 'Bohemian Rhapsody', maar daar krijg je de uber-rocker 'Tie Your Mother Down' voor terug :-))