BLOG #57 - Terugblik Popronde en meer

Terugblik Popronde Nijmegen 2023

Popronde is het grootste landelijk reizend festival dat ieder najaar plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. Van Leeuwarden tot Middelburg, van Venlo tot Alkmaar en van Deventer tot Den Haag. In elke stad presenteert een nieuwe generatie popmuzikanten zich in cafés, theaters, poppodia, clubs en platenzaken aan nieuwsgierig publiek. Op zaterdag 9 september bestormden Inge Lamboo, James Burki en Panda Noir het podium bij Discords.nl aan de Lange Hezelstraat. Het was weer een heerlijke Popronde: toppe bandjes, enthousiast publiek en super gezellig! Hier onder impressies van de avond.

 

Wij hebben ook een Short op Youtube gezet:

En als je dan toch aan het klikken gaat. Pak deze impressie van de Pinguin Hotspot van zaterdag 2 september met Femme Fugazi en Liquid Molly ook even mee :-))

Op zaterdag 7 oktober staat er vanaf (ongeveer) 15.00 uur weer een Pinguin Hotspot Nijmegen op de rol. Deze keer met Sonic Whip en Summersile. Blok die dus vast in jouw agenda!

 

Nieuw bij Discords.nl

De nieuwe aanwinsten vind je hier. Wij kloppen voortdurend nieuwe titels in, dus klik regelmatig op het dynamische overzicht om te kijken of er iets voor jou bij zit!

Zo troffen wij onder meer 'Michael' van Killer Mike, 'Leather Blvd.' van B. Cool-Aid, 'It's The End Of The World, But It's A Beautiful Day' van 30 Seconds To Mars en 'Silence Between Songs' van Madison Beer in de post aan.

Nieuwe binnenkomers waar ook wijzelf hard naar uitkeken zijn 'Broken Equipment' van Bodega en 'Shooting For The Moon' van Elephant. 'Stone' van Baroness was voor ons een stevige rock verrassing!

Pre-orders bij Discords.nl

De pre-order selectie vind je hier. Hier onder alvast een paar highlights.

Zo zijn er twee toppe soundtracks van Guardians Of The Galaxy in aantocht. Lopen wij ons warm voor 'Higher' van Chris Stapleton en kunnen wij de heruitgave van Neil Youngs 'Harvest Moon' waarschijnlijk ook niet laten liggen :-))

Banners bij Discords.nl

Wekelijks fabrieken wij banners voor de website om specifieke albums in de spotlight te zetten. Deze week vind je er de eerste 6 platen in de onderstaande playlist. Alle andere platen komen ook in deze blog voorbij. Zet hem maar vast aan terwijl je verder scrollt.  

Merchs bij Discords.nl

Naast LP's, CD's en Singles verkopen we ook veel ander tofs zoals shirt van Okimono, Bandtees, Muziek Trivia & Games, Rock Art en die geweldige Rock n Roll mokken van PolonaPolona.

Je kunt ook toffe combi's maken... Zoals een AC/DC Back In Black-shirt in de mix met een 2e hands (very-good-plus) LP 'Powerage' (van reisgenoot David; klik hier voor zijn collectie)!

Voordeel Albums bij Discords.nl

Op de website zijn de LP's eenvoudig op prijs te sorteren. In de platenzaak lukt dit niet. Daarom hebben we voordeelbakken gemaakt. Blader er eens doorheen als je weer in de winkel bent.

En vergeet ook niet in de Summer Sale collecties te kijken: 10% korting en 20% korting.

Discords Radio Tips

Blok woensdagen om 19.00 in jou agenda voor een uurtje kikke muziek bij DISCORDS RADIO

Bij het samenstellen van de wekelijkse playlist of mixtape van al het moois in onze platenbakken, kunnen onze mee-pak-drang nauwelijks de baas.

Zo draaiden wij songs van: 'Super Fly' van Curtis Mayfield; 'In Full Gear' van Stetsasonic;  'Into The Blue' van Broken Bells; en 'Godzilla' van Blue Oyster Cult. Klik snel voordat wij zelf klikken :-))