BLOG #66 - Madonna's daverend dansbare remixes, Snob2000, Pinguin Showcase Nijmegen en meer

Madonna's daverend dansbare remixes!

Wie de website bezocht, heeft vast al gezien dat wij met de inbreng van reisgenoot Lewis de Madonna-collectie flink hebben verrijkt. En het zijn niet alleen de reguliere albums, maar vooral ook veel bijzondere 12" remixes van haar beginjaren tot nu!

Naast Madonna bracht Lewis ook knappe picturediscs, LP's en remixes van Kylie Minogue mee. Ook hier weer vanaf haar Neighbours tijd met Jason Donovan tot die lekkere (geremixte) dansvloervullers van nu!

Klik door naar de Madonna-collectie en de Kylie-collectie

Nieuw bij Discords.nl

De nieuwe aanwinsten vind je hier. Wij kloppen voortdurend nieuwe titels in, dus klik regelmatig op het dynamische overzicht om te kijken of er iets voor jou bij zit!

Zo troffen wij onder meer een eerste set gloeiend koele kerstalbums aan; konden wij eindelijk de langverwachte experimentele pop op 'Trip9love...?' van Tirzah aanslingeren; draaiden wij de electronische nederrock van Wies; genoten wij van toffe live registraties van gitaargod Jimi Hendrix en indie-folkers Iron & Wine; openden wij vol spanning de nieuwe, gelimiteerde 6-LP-box van Frank Boeijen; en nog heel veel ander moois!

Pre-orders en RSD Black Friday

Benieuwd welke albums er binnenkort bij ons in de platenbakken staan? De pre-order selectie vind je hier.

Vergeet niet om 24 november in jouw agenda te blokken. Dan staat Record Store Day Black Friday '23 op de rol. Tof om de lijst van al die aangekondigde, exclusieve releases te bestuderen!

Reserveren is helaas niet mogelijk, maar meedenken over wat wij inkopen uiteraard wel. Dus scroll lekker mee en laat ons weten welke albums jij graag in onze platenbakken ziet!

De RSD Black Friday-lijst vind je hier en mail je wish-list/ inkoop-suggesties naar info@discords.nl

Snob2000

Je kunt weer stemmen! Niet alleen voor de Tweede Kamer en de Top 2000, maar ook voor Snob2000. Dit is de alternatieve tegenhanger van de jaarlijkse klassiekerslijst op Radio 2. En precies daar zit het verschil... Bij de Snob2000 gaat het om de vele ondergewaardeerde liedjes die ontbreken in de Top 2000.

Vanaf zaterdag 18 november gaat de stembus open; en tussen 18 en 31 december kun je de lijst horen op Pinguin Radio!

Pinguin Showcase Nijmegen

Zaterdagmiddag 2 december is de 5e Pinguin Showcase Nijmegen tussen de platenbakken bij Discords.nl (Lange Hezelstraat 32).
De optredens zijn ongeveer tussen 15.00/15.45 en 16.00/16.45 uur. Bovendien kun je tussen de optredens door op meerdere verdiepingen rondkijken in het grote aanbod platen en cd’s.

Tijdens deze Pinguin Showcase Nijmegen word je getrakteerd op kikke livesets van The Deaf Dollars en The Giant Low.

Entree is gratis, dus kom gezellig langs in de winkel!

Banners bij Discords.nl

Wekelijks fabrieken wij banners voor de website om specifieke albums in de spotlight te zetten. Deze week vind je er de eerste 6 platen in de onderstaande playlist. Alle andere platen komen ook in deze blog voorbij. Zet hem maar vast aan terwijl je verder scrollt. 

Merchs bij Discords.nl

Naast LP's, CD's en Singles verkopen we ook veel ander tofs zoals shirts van Okimono, Bandtees, Muziek Trivia & Games, Rock Art en die geweldige Rock n Roll mokken van PolonaPolona.

Je kunt ook toffe combi's maken... Zoals een Pearl Jam Stickman-shirt in de mix met de 2e hands CD 'Riot Act' (van reisgenoten Hilbert & Jan; klik hier voor de collectie)!

Voordeel Albums bij Discords.nl

Op de website zijn de LP's eenvoudig op prijs te sorteren. In de platenzaak lukt dit niet. Daarom hebben we voordeelbakken gemaakt. Blader er eens doorheen als je weer in de winkel bent.

En vergeet ook niet in de SALE collecties te kijken: 10% korting en 20% korting.

Discords Radio Tips

Blok woensdagen om 19.00 in jouw agenda voor een uurtje kikke muziek bij DISCORDS RADIO

Bij het samenstellen van de wekelijkse playlist of mixtape van al het moois in onze platenbakken, kunnen wij onze mee-pak-drang nauwelijks de baas. Op woensdag 15 november draaiden we onder meer de fuzzy stomper 'Beat The Devil's Tattoo' van Black Rebel Motorcycle Club; de breedbare indie-popper 'Everthing Is Simple' van Widowspeak; de psych-folk-flower-power 'Dreams' van The Woods Band; en de eveneens lekker folky 'Fisherman's Blues' van The Waterboys. Klik snel voordat wij zelf klikken :-))