Bob Dylan, Martin Scorsese - Rolling Thunder Revue - A Bob Dylan Story By Martin Scorsese (DVD Tweedehands)

Op voorraad

Af te halen in de Winkel

Meestal klaar binnen 24 uur


Land:  US  
Label: The Criterion Collection
Genre:  Rock, Stage & Screen
Sub Genre:  
Formaat:  DVD-V, NTSC
Plaat: Near Mint (NM or M-)
Hoes: Very Good (VG)




. Rolling Thunder Revue
1. "Bicentennial Madness"
2. "Folk City"
3. "Stefan Van Dorp, Filmmaker"
4. "Rehearsing Rolling Thunder"
5. "Mental Marriage"
6. Isis
7. "The Promoter"
8. When I Paint My Masterpiece
9. "The Writer"
10. A Hard Rain's A-Gonna Fall
11. "The Beauty Queen"
12. One More Cup Of Coffee
13. "Poets, Oracles, And Shamans"
14. Simple Twist Of Fate
15. "On The Road With Joan"
16. Just Like A Woman" / "Oh, Sister
17. The Ballad Of Ira Hayes
18. The Lonesome Death Of Hattie Carroll
19. "Ratso Forever"
20. Coyote
21. "Jack Tanner, Congressman"
22. "The Hurricane"
23. Knockin' On Heaven's Door / "Benediction"
24. "End Credits / Encore"
25. "Color Bars"
. Supplements
. Interviews
26. "Martin Scorsese"
27. "David Tedeschi"
28. "Larry 'Ratso' Sloman"
. Additional Performances
29. Tonight I'll Be Staying Here With You
30. Romance In Durango
31. Tangled Up In Blue
. Extras
32. "Restoration Demonstration"
33. "Trailer"


Data provided by Discogs

Ook leuk om te ontdekken

Recent bekeken