Bread - The Sound Of Bread - Their 20 Finest Songs (LP Tweedehands)

Op voorraad

Af te halen in de Winkel

Meestal klaar binnen 24 uur


Land:  Netherlands  
Label: Elektra
Genre:  Rock, Pop
Sub Genre:  Soft Rock, Pop Rock, Classic Rock
Formaat:  LP, Comp
Plaat: Very Good Plus (VG+)
Hoes: Very Good Plus (VG+)


A1. Make It With You 3:15
A2. Dismal Day 2:19
A3. London Bridge 2:30
A4. Anyway You Want Me 3:12
A5. Look What You've Done 3:10
A6. It Don't Matter To Me 2:41
A7. The Last Time 4:10
A8. Let Your Love Go 2:25
A9. Truckin' 2:31
A10. If 2:33
B1. Baby I'm A Want You 2:25
B2. Everything I Own 3:06
B3. Down On My Knees 2:44
B4. Just Like Yesterday 2:35
B5. Diary 3:05
B6. Sweet Surrender 2:35
B7. Guitar Man 3:55
B8. Fancy Dancer 3:31
B9. She's The Only One 3:00
B10. Lost Without Your Love 2:56


Data provided by Discogs

Ook leuk om te ontdekken

Recent bekeken