Diana Ross - 20 Golden Greats (LP Tweedehands)

Op voorraad

Af te halen in de Winkel Discords.nl

Meestal klaar binnen 24 uur


Land:  UK  
Label: Motown,Motown
Genre:  Funk / Soul
Sub Genre:  Soul, Disco
Formaat:  LP, Comp
Plaat: Very Good Plus (VG+)
Hoes: Very Good Plus (VG+)


A1. Theme From Mahogany (Do You Know Where You're Going To?) 3:21
A2. Touch Me In The Morning 3:59
A3. Stop, Look, Listen (To Your Heart) 2:51
A4. No One Gets The Prize 3:49
A5. Ain't No Mountain High Enough 3:33
A6. Love Hangover 3:44
A7. All Of My Life 3:21
A8. I'm Still Waiting 3:32
A9. Lovin', Livin' And Givin' 3:48
A10. The Boss 3:41
B1. You Are Everything 2:50
B2. Sorry Doesn't Always Make It Right 3:30
B3. Last Time I Saw Him 2:48
B4. Love Me 2:55
B5. Remember Me 3:29
B6. Surrender 2:50
B7. Reach Out And Touch (Somebody's Hand) 3:04
B8. Gettin' Ready For Love 2:50
B9. Doobeedood'ndoobe, Doobeedood'ndoobe, Doobeedood'ndoo 4:10
B10. I Thought It Took A Little Time (But Today I Fell In Love) 3:23


Data provided by Discogs

Ook leuk om te ontdekken

Recent bekeken