Gene Krupa And His Orchestra And Anita O'Day Featuring Roy Eldridge - Gene Krupa, His Orchestra And Anita O'Day Featuring Roy Eldridge (LP Tweedehands)

Op voorraad

Af te halen in de Winkel

Meestal klaar binnen 24 uur


Plaat: Near Mint (NM or M-)
Hoes: Very Good Plus (VG+)
Land: Netherlands
Released: 1974
Label: CBS
Genres: Jazz
Sub Genre: Swing, Big Band
Formaat: 2 - Vinyl
Beschrijving: LP, Compilation

A1 Opus #1
A2 Georgia On My Mind
A3 Stop, The Red Light`s On
A4 Green Eyes
A5 Slow Down
B1 Tea For Two
B2 Harriet
B3 Chickery Chick
B4 In The Middle Of May
B5 Thanks For The Boogie Ride
C1 Just A Little Bit South Of North Carolina
C2 That Feeling In The Moonlight
C3 The Walls Keep Talking
C4 Let Me Off Uptown
C5 That`s What You Think
D1 Massachusetts
D2 Murder, He Says
D3 Skylark
D4 Boogie Blues
D5 Bolero At The Savoy

Data provided by Discogs

Ook leuk om te ontdekken

Recent bekeken