Golden Earring - You Know We Love You! (LP)


Op voorraad

Geschatte Levertijd

1 werkdag

Extra info

EAN: 8719262033146

Release Date: 2024-06-07


Land: Europe
Released: 07 Jun 2024
Label: Red Bullet
Genres: Rock
Sub Genre: AOR
Formaat: 3 - Vinyl
Beschrijving: LP, Album, Limited Edition, Numbered, Reissue, Stereo

A1 Don’t Stop The Show (2:49)
A2 I Do Rock ‘N Roll (5:05)
A3 Another 45 Miles (3:25)
A4 Long Blond Animal (5:11)
B1 When The Lady Smiles (5:41)
B2 Liquid Soul (5:35)
B3 Twilight Zone (8:10)
C1 Going To The Run (4:59)
C2 Vanilla Queen (9:15)
C3 Hold Me Now (4:04)
D1 Say When (4:48)
D2 The Devil Made Me Do It (7:07)
D3 Johnny Make Believe (4:54)
E1 Rinus On Bass (7:32)
E2 Radar Love Part 1 (7:00)
E3 Cesar On Drums (4:47)
E4 Radar Love Part 2 (4:28)
F1 She Flies On Strange Wings (9:10)
F2 Legalize Telepathy (5:32)

Data provided by Discogs

Ook leuk om te ontdekken

Recent bekeken