Nick Drake - Fruit Tree · The Complete Recorded Works (LP Tweedehands)

Op voorraad

Af te halen in de Winkel

Meestal klaar binnen 24 uur


Land:  UK  
Label: Island Records,Island Records,Island Records,Island Records,Island Records,Island Records
Genre:  Rock
Sub Genre:  Folk Rock, Acoustic
Formaat:  3xLP, Comp + Box
Plaat: Near Mint (NM or M-)
Hoes: Very Good Plus (VG+)




. Fruit Tree · The Complete Recorded Works · One
A1. Time Has Told Me 3:56
A2. River Man 4:28
A3. Three Hours 6:01
A4. Way To Blue 3:05
A5. Day Is Done 2:22
B1. 'Cello Song 3:58
B2. The Thoughts Of Mary Jane 3:12
B3. Man In A Shed 3:49
B4. Fruit Tree 4:42
B5. Saturday Sun 4:00
. Fruit Tree · The Complete Recorded Works · Two
C1. Introduction 1:33
C2. Hazey Jane II 3:41
C3. At The Chime Of A City Clock 4:42
C4. One Of These Things First 4:46
C5. Hazey Jane I 4:24
D1. Bryter Layter 3:16
D2. Fly 2:56
D3. Poor Boy 6:30
D4. Northern Sky 3:42
D5. Sunday 3:39
. Fruit Tree · The Complete Recorded Works · Three
E1. Pink Moon 2:00
E2. Place To Be 2:39
E3. Road 1:58
E4. Which Will 2:56
E5. Horn 1:19
E6. Things Behind The Sun 3:23
E7. Know 2:23
E8. Ride 2:57
F1. Parasite 3:30
F2. Harvest Breed 1:00
F3. From The Morning 2:25
F4. Voice From The Mountain 3:40
F5. Rider On The Wheel 2:30
F6. Black Eyed Dog 3:20
F7. Hanging On A Star 2:42


Data provided by Discogs

Ook leuk om te ontdekken

Recent bekeken