Within Temptation & Metropole Orchestra - Black Symphony (LP)

Niet op voorraad. Contact ons via chat of mail over de te verwachten levertijd.

Af te halen in de Winkel Discords.nl

Meestal klaar binnen 24 uur


Land:  Europe  
Label: Sony Music,Music On Vinyl
Genre:  Rock
Sub Genre:  Symphonic Metal
Formaat:  3xLP, Album, Ltd, Num, RE, Gol
Plaat: Mint (M)
Hoes: Mint (M)




A1. Ouverture 7:43
A2. Jillian (I'd Give My Heart) 4:39
A3. The Howling 6:30
A4. Stand My Ground 4:32
B1. The Cross 4:58
B2. What Have You Done 5:21
B3. Hand Of Sorrow 5:40
B4. The Heart Of Everything 5:47
C1. Forgiven 4:52
C2. Somewhere 4:24
C3. The Swan Song 4:00
C4. Memories 4:03
D1. Our Solemn Hour 5:22
D2. The Other Half (Of Me) 5:03
D3. Frozen 4:31
D4. The Promise 8:14
E1. Angels 4:01
E2. Mother Earth 5:59
E3. The Truth Beneath The Rose 7:22
F1. Deceiver Of Fools 7:38
F2. All I Need 4:54
F3. Ice Queen 7:15


Data provided by Discogs

Ook leuk om te ontdekken

Recent bekeken