BLOG #84 - Nieuwe en gebruikte aanwinsten, Pre-orders en Discords Radio Tips

Nieuw bij Discords.nl

De nieuwe aanwinsten vind je hier. Wij kloppen voortdurend nieuwe titels in, dus klik regelmatig op het dynamische overzicht om te kijken of er iets voor jou bij zit!

Zo troffen wij tussen de postpakketten de weelderige, orchestrale, soul-rockert 'Audio Vertigo' van Elbow aan; de deluxe versie van de opwindende, explosieve synth-rockert 'Dead Club City' van Nothing But Thieves; de diepe beats en bitterzoete electronica op Royksopp's 'The Inevitable End'; de eclectische, jazzy hip-hoppert 'Mystery Repeats' van Pete Philly & Perquisite; de keiharde raps en trapbeats op 21 Savage's 'American Dream'; de futuristische soul-jazzert 'Apocalypse' van Thundercat; de elegante, etherische folkert 'All My Friends' van Aoife O' Donovan; de stralende county-soul op Kacey Musgraves' 'Deeper Well'; en nog veel meer moois!

Pre-orders

Benieuwd welke albums er binnenkort bij ons in de platenbakken staan? De pre-order LP-selectie vind je hier. Meer van de CD's? De pre-order CD-selectie vind je hier.

Banners bij Discords.nl

Wekelijks fabrieken wij banners voor de website om specifieke albums in de spotlight te zetten. Deze week vind je er de eerste 6 platen in de onderstaande playlist. Alle andere platen komen ook in deze blog voorbij. Zet hem maar vast aan terwijl je verder scrollt.  

Merchs bij Discords.nl

Naast LP's, CD's en Singles verkopen we ook veel ander tofs zoals shirts van Okimono, Bandtees, Muziek Trivia & Games, Rock Art en die geweldige Rock n Roll mokken van PolonaPolona.

Je kunt ook toffe combi's maken... Zoals dat knappe, groene 'Recharge Them Woods'-shirt in de mix met de 2e hands (Near Mint) LP 'David Sylvian - Brilliant Trees' (van reisgenoot Willem; klik hier voor de collectie)!

Voordeel Albums bij Discords.nl

Op de website zijn de LP's eenvoudig op prijs te sorteren. In de platenzaak lukt dit niet. Daarom hebben we voordeelbakken gemaakt. Blader er eens doorheen als je weer in de winkel bent.

En vergeet ook niet in de SALE collecties te kijken: 10% korting en 20% korting.

Discords Radio Tips

Blok woensdagen om 19.00 in jouw agenda voor een uurtje kikke muziek bij DISCORDS RADIO

Bij het samenstellen van de wekelijkse mixtape van al het moois in onze platenbakken, kunnen wij onze mee-pak-drang nauwelijks de baas. Op woensdag 20 maart draaiden we onder meer de energieke, gruizige garage-electro-punkert 'Morbid Fascination' van Blood Red Shoes; de psychedelische, trippy indie-poppert 'Silly Cybin' van Meatbodies; de urban-cool verhalen-poppert 'Charley's Girl' van Lou Reed; en de eclectische genre-mix-funk-rockert 'Milk & Honey' van Beck. Klik snel voordat wij zelf klikken :-))