Bob Dylan & Band, The - The Basement Tapes (LP Tweedehands)

Op voorraad

Geschatte Levertijd

1 werkdag

Extra info


Plaat: Very Good Plus (VG+)
Hoes: Very Good Plus (VG+)
Land: Europe
Label: CBS
Genres: Rock
Sub Genre: Folk Rock, Country Rock
Formaat: 2 - Vinyl
Beschrijving: LP, Album, Stereo

A1 Odds And Ends (1:43)
A2 Orange Juice Blues (Blues For Breakfast) (3:40)
A3 Million Dollar Bash (2:30)
A4 Yazoo Street Scandal (3:26)
A5 Goin' To Acapulco (5:25)
A6 Katie's Been Gone (2:49)
B1 Lo And Behold! (2:43)
B2 Bessie Smith (4:17)
B3 Clothes Line Saga (2:56)
B4 Apple Suckling Tree (2:47)
B5 Please, Mrs. Henry (2:31)
B6 Tears Of Rage (4:17)
C1 Too Much Of Nothing (3:00)
C2 Yea! Heavy And A Bottle Of Bread (2:14)
C3 Ain't No More Cane (3:57)
C4 Crash On The Levee (Down In The Flood) (2:06)
C5 Ruben Remus (3:11)
C6 Tiny Montgomery (2:51)
D1 You Ain't Goin' Nowhere (2:39)
D2 Don't Ya Tell Henry (3:12)
D3 Nothing Was Delivered (4:22)
D4 Open The Door, Homer (2:47)
D5 Long Distance Operator (3:38)
D6 This Wheel's On Fire (3:55)

Data provided by Discogs

Ook leuk om te ontdekken

Recent bekeken