Bruce Springsteen & The E-Street Band - Live In New York City (LP)

Niet op voorraad. Contact ons via chat of mail over de te verwachten levertijd.

Af te halen in de Winkel

Meestal klaar binnen 24 uur


Land:  Europe  
Label: Columbia,Sony Music
Genre:  Rock
Sub Genre:  Classic Rock, Arena Rock
Formaat:  3xLP, Album, RE, Tri
Plaat: Mint (M)
Hoes: Mint (M)




A1. My Love Will Not Let You Down 5:38
A2. Prove It All Night 6:16
A3. Two Hearts 4:29
A4. Atlantic City 6:36
B1. Mansion On The Hill 4:19
B2. The River 11:16
B3. Youngstown 6:16
C1. Murder Incorporated 6:07
C2. Badlands 5:43
C3. Out In The Street 6:39
C4. Born To Run 5:56
D1. Tenth Avenue Freeze-Out 16:09
D2. Land Of Hope And Dreams 9:46
E1. American Skin (41 Shots) 7:45
E2. Lost In The Flood 7:24
E3. Born In The U.S.A. 5:46
E4. Don't Look Back 3:19
F1. Jungleland 10:54
F2. Ramrod 6:28
F3. If I Should Fall Behind 6:09


Data provided by Discogs

Ook leuk om te ontdekken

Recent bekeken