Buck Owens - Above And Beyond (CD Tweedehands)

Op voorraad

Geschatte Levertijd

1 werkdag

Extra info


Plaat: Near Mint (NM or M-)
Hoes: Very Good Plus (VG+)
Land: Netherlands
Released: 1996
Label: Desperado (2)
Genres: Pop
Formaat: 1 - CD
Beschrijving: Compilation

1 Above And Beyond
2 Under The Influence Of Love
3 Buck Owens Excuse Me
4 Foolin' Around
5 Leavin' Dirty Tracks
6 After The Dance
7 Blue Love
8 That Ain't Right Baby
9 Down On The Corner Of Love
10 Why Don't Mommy Stay With Daddy And Me
11 House Down The Block
12 It Don't Show On Me
13 Loose Talk
14 Please Don't Take Her From Me
15 Rhythm And Booze
16 There Goes My Love
17 Three Dimension Love
18 You're For Me

Data provided by Discogs

Ook leuk om te ontdekken

Recent bekeken