Byrds, The - 1964 - 1971 (LP Tweedehands)

Op voorraad

Af te halen in de Winkel

Meestal klaar binnen 24 uur


Plaat: Very Good Plus (VG+)
Hoes: Very Good (VG)
Land: Europe
Released: 1971
Label: CBS
Genres: Rock
Sub Genre: Folk Rock, Psychedelic Rock, Pop Rock, Classic Rock
Formaat: 2 - Vinyl
Beschrijving: LP, Compilation

A1 Mr. Tambourine Man (2:17)
A2 Turn! Turn! Turn! (To Everything There Is A Season) (3:35)
A3 The Times They Are A-Changin' (2:17)
A4 Baby, What Do You Want Me To Do (2:46)
A5 My Back Pages (3:05)
A6 Lay Lady Lay (3:15)
B1 Ballad Of Easy Rider (2:04)
B2 Jesus Is Just Alright (2:09)
B3 5 D (Fifth Dimension) (2:33)
B4 Everybody's Been Burned (3:02)
B5 So You Want To Be A Rock 'N' Roll Star (2:37)
B6 This Wheel's On Fire (4:45)
C1 Chestnut Mare (5:10)
C2 Mr. Spaceman (2:09)
C3 I'll Feel A Whole Lot Better (2:31)
C4 The Bells Of Rhymney (3:31)
C5 All I Really Want To Do (2:02)
C6 Oil In My Lamp (3:12)
D1 I Am A Pilgrim (3:38)
D2 Drug Store Truck Drivin' Man (3:42)
D3 Lover Of The Bayou (3:40)
D4 Chimes Of Freedom (3:52)
D5 Eight Miles High (3:36)

Data provided by Discogs

Ook leuk om te ontdekken

Recent bekeken