DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince - He's The DJ, I'm The Rapper (LP)

Niet op voorraad. Contact ons via chat of mail over de te verwachten levertijd.

Af te halen in de Winkel

Meestal klaar binnen 24 uur


Land:  Europe  
Label: Jive,Legacy,Sony Music
Genre:  Hip Hop
Sub Genre:  Pop Rap
Formaat:  2xLP, Album, RE
Plaat: Mint (M)
Hoes: Mint (M)




A1. A Nightmare On My Street 6:08
A2. Here We Go Again 4:00
A3. Brand New Funk 4:04
A4. Time To Chill 4:25
A5. Charlie Mack - The First Out The Limo 4:43
B1. As We Go 6:00
B2. Parents Just Don't Understand 5:35
B3. Pump Up The Bass 5:11
B4. Let's Get Busy Baby 4:15
B5. Another Special Announcement 2:12
. Bonus Scratch Album
C1. Live At The Union Square, November 1986 4:03
C2. D.J. On The Wheels 3:36
C3. My Buddy 3:36
C4. Rhythm Trax - House Party Style 4:40
D1. He's The D.J., I'm The Rapper 6:10
D2. Hip Hop Dancer's Theme 3:48
D3. Jazzy's In The House 4:10
D4. Human Video Game 5:40


Data provided by Discogs

Ook leuk om te ontdekken

Recent bekeken