Fleetwood Mac - Before The Beginning Vol 1: Live 1968 (LP)

Op voorraad

Af te halen in de Winkel Discords.nl

Meestal klaar binnen 24 uur


Land:  Europe  
Label: Sony Music
Genre:  Rock, Blues
Sub Genre:  Blues Rock
Formaat:  3xLP, RM, 180
Plaat: Mint (M)
Hoes: Mint (M)




A1. Madison Blues 4:34
A2. Something Inside Of Me 5:46
A3. The Woman 4:51
B1. Worried Dream 9:46
B2. Dust My Blues 4:30
B3. Got To Move 2:55
C1. Trying So Hard To Forget 4:41
C2. Instrumental 9:23
C3. Have You Ever Loved A Woman 7:50
D1. Lazy Poker Blues 4:28
D2. Stop Messing 'Round 1:10
D3. I Loved Another Woman 5:25
D4. I Believe My Time Ain't Long (Version 1) 5:04
E1. Sun Is Shining 4:49
E2. Long Tall Sally 4:19
E3. Willie And The Hand Jive 4:13
E4. I Need Your Love So Bad 1:29
F1. I Believe My Time Ain't Long (Version 2) 4:46
F2. Shake Your Money Maker 8:40


Data provided by Discogs

Ook leuk om te ontdekken

Recent bekeken