Guided By Voices - Under The Bushes Under The Stars (LP)

Op voorraad

Af te halen in de Winkel

Meestal klaar binnen 24 uur

Geen reviews


Land:  UK  
Label: Matador,Matador,Matador
Genre:  Rock
Sub Genre:  Lo-Fi, Indie Rock
Formaat:  LP, Album, Ltd, Cre + 12", EP
Plaat: Mint (M)
Hoes: Mint (M)




A1. Man Called Aerodynamics 2:02
A2. Rhine Jive Click 1:32
A3. Cut-Out Witch 3:05
A4. Burning Flag Birthday Suit 2:22
A5. The Official Ironmen Rally Song 2:49
A6. To Remake The Young Flyer 1:44
A7. No Sky 2:04
A8. Bright Paper Werewolves 1:14
A9. Lord Of Overstock 2:35
B1. Your Name Is Wild 2:01
B2. Ghosts Of A Different Dream 2:31
B3. Acorns & Orioles 2:13
B4. Look At Them 2:28
B5. The Perfect Life 0:58
B6. Underwater Explosions 2:03
B7. Atom Eyes 1:42
B8. Don't Stop Now 2:39
B9. Office Of Hearts 2:04
C1. Big Boring Wedding 3:42
C2. It's Like Soul Man 2:08
C3. Drag Days 2:49
D1. Sheetkickers 3:17
D2. Redmen And Their Wives 3:55
D3. Take To The Sky 1:50


Data provided by Discogs

Ook leuk om te ontdekken

Recent bekeken