James Brown - James Brown (LP Tweedehands)

Op voorraad

Geschatte Levertijd

1 werkdag

Extra info


Plaat: Very Good Plus (VG+)
Hoes: Very Good (VG)
Land: France
Label: Polydor
Genres: Funk / Soul
Sub Genre: Soul, Funk
Formaat: 2 - Vinyl
Beschrijving: LP, Compilation

A1 It's A Man's Man's Man's World
A2 Hot Pants
A3 Make It Funky (4:02)
A4 Papa's Got A Brand New Bag (2:12)
A5 Fever (2:50)
A6 Hey America (3:42)
B1 Say It Loud - I'm Black And I'm Proud
B2 Chicago
B3 Give It Up Or Turn It A Lose
B4 I Can't Stand Myself
B5 Mother Popcorn Part 1
B6 Georgia On My Mind
C1 Slaughter Theme (4:00)
C2 Sexy, Sexy, Sexy (3:10)
C3 Get On The Good Foot (3:36)
C4 Honky Tonk Part 1 (3:05)
C5 I Got Ants In My Pants (3:02)
D1 Think (3:19)
D2 Talking Loud And Saying Nothing Part 1 (3:15)
D3 To My Brother (2:10)
D4 Down And Out In New York City
D5 Something

Data provided by Discogs

Ook leuk om te ontdekken

Recent bekeken