James Brown - You've Got The Power - Federal & King Hits 1956-62 (LP)

Op voorraad

Af te halen in de Winkel Discords.nl

Meestal klaar binnen 24 uur


Country:    Europe  
Genre:       Funk / Soul
Style:         Soul, Rhythm & Blues


Track List:

A1. Please, Please, Please 2:46
A2. Try Me (I Need You) 2:33
A3. I Want You So Bad 2:48
A4. I'll Go Crazy 2:09
A5. Think 2:50
A6. You've Got The Power 2:23
A7. This Old Heart 2:12
A8. The Bells 2:59
A9. Bewildered 2:27
A10. I Don't Mind 2:46
B1. Baby, You're Right 3:05
B2. Just You And Me, Darling 2:48
B3. Lost Someone 3:08
B4. Night Train 3:33
B5. Shout & Shimmy 2:52
B6. Mashed Potatoes U.S.A 2:54
B7. Three Hearts In A Tangle 2:55
B8. Like A Baby 2:54
B9. Every Beat Of My Heart 3:41
B10. Prisoner Of Love 2:29


Data provided by Discogs

Ook leuk om te ontdekken

Recent bekeken