Nick Cave - Idiot Prayer (Nick Cave Alone At Alexandra Palace) (LP)

Op voorraad

Af te halen in de Winkel

Meestal klaar binnen 24 uur


Country:    Europe  
Genre:       Pop
Style:         Vocal


Track List:

A1. Spinning Song 1:48
A2. Idiot Prayer 3:09
A3. Sad Waters 3:44
A4. Brompton Oratory 3:22
A5. Palaces Of Montezuma 3:44
A6. Girl In Amber 4:32
B1. Man In The Moon 3:04
B2. Nobody's Baby Now 3:57
B3. (Are You) The One That I've Been Waiting For 4:30
B4. Waiting For You 3:03
B5. The Mercy Seat 4:55
B6. Euthanasia 2:59
C1. Jubilee Street 4:32
C2. Far From Me 4:14
C3. He Wants You 2:53
C4. Higgs Boson Blues 6:59
C5. Stranger Than Kindness 3:33
D1. Into My Arms 4:54
D2. The Ship Song 3:08
D3. Papa Won't Leave You, Henry 4:31
D4. Black Hair 3:03
D5. Galleon Ship 3:31


Data provided by Discogs

Ook leuk om te ontdekken

Recent bekeken