Orchestral Manoeuvres In The Dark - 'Junk Culture' Demos and Rarities (LP)

Op voorraad

Geschatte Levertijd

1 werkdag

Extra info

EAN: 0602458675276

Release Date: 2024-04-20


Land: Worldwide
Released: 20 Apr 2024
Label: Virgin Records Ltd.
Genres: Electronic, Pop
Sub Genre: Synth-pop
Formaat: 2 - Vinyl
Beschrijving: LP, Record Store Day, Limited Edition, Stereo

A1 Her Body In My Soul
A2 The Avenue
A3 Julia's Song (Re-Record)
A4 Garden City
B1 Wrappup
B2 Locomotion (12" Version)
B3 Tesla Girls (12"Version)
B4 Talking Loud And Clear (12" Version)
C1 Never Turn Away (12" Version)
C2 (The Angels Keep Turning) The Wheels Of The Universe
C3 10 To 1
C4 All or Nothing
D1 Heaven Is (Highland Studios Demo)
D2 Tesla Girls (Highland Studios Demo)
D3 White Trash (Highland Studios Demo)

Data provided by Discogs

Ook leuk om te ontdekken

Recent bekeken