Pantera - Reinventing The Steel (LP)

Op voorraad

Af te halen in de Winkel

Meestal klaar binnen 24 uur


Land:  USA, Canada & Europe  
Label: Elektra,Elektra,Rhino Records (2),Rhino Records (2)
Genre:  Rock
Sub Genre:  Thrash, Groove Metal, Heavy Metal
Formaat:  LP, Album, RE, RM, Sil + LP, Comp, Sil + Dlx, Ltd,
Plaat: Mint (M)
Hoes: Mint (M)




. Terry Date New Mix
A1. Hellbound 2:41
A2. Goddamn Electric 4:57
A3. Yesterday Don't Mean Shit 4:20
A4. You've Got To Belong To It 4:23
A5. Revolution Is My Name 5:16
B1. Death Rattle 3:17
B2. We'll Grind That Axe For A Long Time 3:46
B3. Uplift 3:47
B4. It Makes Them Disappear 6:29
B5. I'll Cast A Shadow 5:01
. Bonus Tracks
C1. Avoid The Light 6:27
C2. Immortally Insane 5:11
C3. Cat Scratch Fever 3:49
C4. Hole In The Sky 4:13
D1. Electric Funeral 5:53
D2. Goddamn Electric (Radio Mix) 4:57
D3. Revolution Is My Name (Radio Edit) 4:10
D4. I'll Cast A Shadow (Radio Edit) 5:54


Data provided by Discogs

Ook leuk om te ontdekken

Recent bekeken