Ray Charles - Focus On Ray Charles (LP Tweedehands)

Op voorraad

Af te halen in de Winkel Discords.nl

Meestal klaar binnen 24 uur


Plaat: Very Good Plus (VG+)
Hoes: Very Good Plus (VG+)
Land: UK
Released: 1975
Label: London Records
Genres: Jazz, Funk / Soul
Sub Genre: Rhythm & Blues, Easy Listening, Soul-Jazz
Formaat: 2 - Vinyl
Beschrijving: LP, Compilation, Stereo

A1 Take These Chains From My Heart
A2 Your Cheatin' Heart
A3 Baby, It's Cold Outside
A4 Ruby
A5 Don't Set Me Free
A6 Sweet Georgia Brown
B1 What'd I Say (Live)
B2 Don't Tell Me Your Troubles
B3 I Can't Stop Loving You
B4 Born To Be Blue
B5 One Mint Julep
B6 Unchain My Heart
C1 Makin' Whoopee (Live)
C2 Cry
C3 Hard Hearted Hannah
C4 Cryin' Time
C5 Ol' Man River
C6 Hit The Road Jack
D1 Hallelujah I Love Her So (Live)
D2 Stella By Starlight
D3 Busted
D4 Let's Go Get Stoned
D5 Cry Me A River
D6 Georgia On My Mind

Data provided by Discogs

Ook leuk om te ontdekken

Recent bekeken