Roy Orbison - The Monument Singles Collection (1960-1964) (LP)

Niet op voorraad. Contact ons via chat of mail over de te verwachten levertijd.

Af te halen in de Winkel

Meestal klaar binnen 24 uur


Land:  Europe  
Label: Music On Vinyl
Genre:  Rock, Pop
Sub Genre:  Soft Rock, Vocal, Classic Rock
Formaat:  2xLP, Comp, RM
Plaat: Mint (M)
Hoes: Mint (M)




A1. Uptown
A2. Only The Lonely
A3. Blue Angel
A4. I'm Hurtin'
A5. Running Scared
A6. Lana
A7. Crying
A8. Let The Good Times Roll
A9. Blue Bayou
A10. Dream Baby
B1. The Crowd
B2. Working For The Man
B3. In Dreams
B4. Falling
B5. It's Over
B6. Oh, Pretty Woman
B7. Goodnight
B8. Pretty Paper
B9. (Say) You're My Girl
B10. Paper Boy
C1. Pretty One
C2. Here Comes That Song Again
C3. Today's Teardrops
C4. I Can't Stop Loving You
C5. Love Hurts
C6. Summer Song
C7. Candy Man
C8. Mean Woman Blues
C9. The Actress
C10. Mama
D1. Leah
D2. Shahdaroba
D3. Distant Drums
D4. Indian Wedding
D5. Ye Te Amo Maria
D6. Only With You
D7. Beautiful Dreamer
D8. Sleepy Hollow
D9. With The Bug


Data provided by Discogs

Ook leuk om te ontdekken

Recent bekeken