Various - Punk 45: Kill The Hippies! Kill Yourself! The American Nation Destroys Its Young (Underground Punk I (LP)

Op voorraad

Geschatte Levertijd

1 werkdag

Extra info

EAN: 5026328005454

Release Date: 2024-04-20


Released: 20 Apr 2024
Label: Soul Jazz Records
Genres: Rock
Sub Genre: Punk
Formaat: 1 - Vinyl
Beschrijving: LP, Record Store Day

A1 I'm A Bug (1:10)
A2 Almost Ready (2:18)
A3 Right Side Of My Mind (2:08)
A4 Just Head (1:59)
A5 Job (1:48)
A6 Neutron Bomb (2:05)
A7 Agitated (2:10)
B1 Let's Get Rid Of New York (2:43)
B2 Ice Age (5:03)
B3 Gimmie Some Skin (2:44)
B4 Joeboy The Electronic Ghost (2:58)
C1 Your Full Of Shit (2:02)
C2 Dog Meat (4:04)
C3 Kill The Hippies (2:04)
C4 U.S. Millie (3:03)
C5 Earthquake Shake (2:48)
D1 Cakes In The Home (1:31)
D2 Not Now No Way (2:44)
D3 Flash Of The Moment (3:54)
D4 Kill Yourself (2:07)
D5 Chinese Rocks (2:55)

Data provided by Discogs

Ook leuk om te ontdekken

Recent bekeken