T-Bone Walker - Blues Legends (CD Tweedehands)

Op voorraad

Geschatte Levertijd

1 werkdag

Extra info


Plaat: Near Mint (NM or M-)
Land: Germany
Released: 2002
Label: Sabam Crescendo
Genres: Blues
Formaat: 1 - CD
Beschrijving: Album, Compilation, Mono

1 T - Bone Jumps Again
2 She Had To Let Me Down
3 She's My Old Time Used To Be
4 Midnight Blues
5 Long Lost Lover Blues
6 Too Much Trouble Blues
7 Goodbye Blues
8 On Your Way Blues
9 Lonesome Woman Blues
10 Mean Old World
11 No Worry Blues
12 Don't Leave Me Baby
13 Don't Leave Me Baby
14 Bobby Sox Baby
15 I'm Gonna Find My Baby
16 I'm In An Awful Mood
17 I Know Your Wig Is Gone
18 Call It Stormy Monday But Tuesday Is Just As Bad

Data provided by Discogs

Ook leuk om te ontdekken

Recent bekeken