The Animals - The Complete Animals (LP)

Op voorraad

Af te halen in de Winkel

Meestal klaar binnen 24 uur


Land:  Europe  
Label: Music On Vinyl,Parlophone
Genre:  Rock
Sub Genre:  Pop Rock, Rhythm & Blues
Formaat:  3xLP, Comp, Mono, RE, 180
Plaat: Mint (M)
Hoes: Mint (M)




A1. Boom Boom
A2. Talkin' 'Bout You (Full Version)
A3. Blue Feeling
A4. Dimples
A5. Baby Let Me Take You Home
A6. Gonna Send You Back To Walker
B1. Baby What's Wrong
B2. The House Of The Rising Sun
B3. F-E-E-L
B4. I'm Mad Again
B5. The Right Time
B6. Around And Around
C1. I'm In Love Again
C2. Bury My Body
C3. She Said Yeah
C4. I'm Crying
C5. Take It Easy
C6. The Story Of Bo Diddley
D1. The Girl Can't Help It
D2. I've Been Around
D3. Memphis Tennessee
D4. Don't Let Me Be Misunderstood
D5. Club-A-Gogo
D6. Roadrunner
D7. Hallelujah I Love Her So
D8. Don't Want Much
E1. I Believe To My Soul
E2. Let The Good Times Roll
E3. Mess Around
E4. How You've Changed
E5. I Ain't Got You
E6. Roberta
E7. Bright Lights Big City
E8. Worried Life Blues
F1. Bring It On Home To Me
F2. For Miss Caulker
F3. I Can't Believe It
F4. We've Gotta Get Out Of This Place
F5. It's My Life
F6. I'm Gonna Change The World
F7. New Year Radio Spot


Data provided by Discogs

Ook leuk om te ontdekken

Recent bekeken