The KT Fellowship, Kate Bush - Before The Dawn (LP)

Niet op voorraad. Contact ons via chat of mail over de te verwachten levertijd.

Af te halen in de Winkel

Meestal klaar binnen 24 uur


Land:  UK, Europe & US  
Label: Fish People,Concord Records
Genre:  Electronic, Rock, Pop
Sub Genre:  Art Rock, Pop Rock
Formaat:  4xLP, Album + Box
Plaat: Mint (M)
Hoes: Mint (M)




. Act I
A1. Lily
A2. Hounds Of Love
A3. Joanni
A4 . Top Of The City
B1. Never Be Mine
B2. Running Up That Hill
B3. King Of The Mountain
. Act II
C1. Astronomer's Call (Spoken Monologue)
C2. And Dream Of Sheep
C3. Under Ice
C4. Waking The Witch
C5. Watching Them Without Her (Dialogue)
C6. Watching You Without Me
D1. Little Light
D2. Jig Of Life
D3. Hello Earth
D4. The Morning Fog
. Act III (Part I)
E1. Prelude
E2. Prologue
E3. An Architect's Dream
E4. The Painter's Link
F1. Sunset
F2. Aerial Tal
F3. Somewhere In Between
F4. Tawny Moon
. Act III (Part II)
G1. Nocturn
G2. Aerial
H1. Among Angels
H2. Cloudbusting


Data provided by Discogs

Ook leuk om te ontdekken

Recent bekeken