Tommy Hunt - The Complete Man - 60s NYC Soul Songs (CD)

Op voorraad

Af te halen in de Winkel

Meestal klaar binnen 24 uur


Land:  Europe  
Label: Kent Soul
Genre:  Funk / Soul
Sub Genre:  Soul
Formaat:  CD, Comp
Plaat: Mint (M)
Hoes: Mint (M)




1. I Don't Want To Lose You
2. Hold On
3. I'll Make You Happy
4. The Clown
5. Lonely For You
6. The Pretty Part Of You
7. Never Love A Robin
8. The Work Song
9. What's The Matter Baby
10. One Of These Days
11. Who You Gonna Thrill Tonight
12. And I Never Knew
13. Human
14. Searchin' For Love
15. The Complete Man
16. Searchin' For My Baby (Lookin' Everywhere)
17. I Need A Woman Of My Own
18. You're So Fine
19. I'm With You
20. The Door Is Open
21. How Young Is Young
22. Girls Are Sentimental
23. Son, My Son
24. Born Free
25. I Believe


Data provided by Discogs

Ook leuk om te ontdekken

Recent bekeken