Various - Tarantino Sounds - A Tribute To Quentin Tarantino (LP)


Op voorraad

Geschatte Levertijd

1 werkdag

Extra info

EAN: 3596974559561

Release Date: 2024-06-02


Land: France
Released: Jun 2024
Label: Wagram Music
Genres: Jazz, Rock, Funk / Soul, Blues, Folk, World, & Country
Formaat: 1 - Vinyl
Beschrijving: LP, Compilation, Remastered

A1 Misirlou (2:14)
A2 Down In Mexico (3:21)
A3 Funky Fanfare (2:26)
A4 Bustin' Surfboards (2:25)
A5 The Green Leaves Of Summer (1:53)
A6 Hey Little Girl (2:16)
A7 Davon Geht Die Welt Nicht Unter (2:05)
A8 The Love You Save (May Be Your Own) (2:55)
A9 Rumble (2:24)
B1 Woo Hoo (1:58)
B2 Trinity (Titoli) (3:01)
B3 Can't Hardly Stand It (2:46)
B4 Now You're All Alone (2:29)
B5 I Gotcha (2:24)
B6 She Puts Me In The Mood (3:32)
B7 I Got A Name (3:10)
B8 I Walk The Line (2:40)

Data provided by Discogs

Ook leuk om te ontdekken

Recent bekeken