BLOG #14 - Recordstore Day Black Friday 22 en meer

RSD - Black Friday 22
Vanaf vrijdag 25-11-2022 zijn dit weekend Black Friday Acties in onze winkel. Voor alle LP's, CD's en Singles tot € 5,95 geldt: 4 halen 3 betalen! Er zit vet veel moois tussen dus kom kijken of klik hier (LP's), hier (CD's) of hier (Singles).
Verder kregen we ook diverse, knappe Record Store Day Black Friday 22 platen binnen. Zoals Traffic And Weather van Fountains of Wayne, The Next Day Extra van David Bowie en Nico's Live At The Library Theatre '83. Om ze in huis te halen moet je op vrijdag toch echt naar de winkel komen. Vanaf 26-11-2022 komen de gelimiteerde RSD-Black Friday 22 albums op de site te staan.

Nieuw bij Discords.nl
Je hebt hem vast al gezien. In Elvis wordt de standaard rockbiopic-formule helemaal door elkaar geschud met de oogverblindende energieke stijl van Baz Luhrmann en het toppe acteren van Austin Butler. Herbeleef de beleef de film met de originele soundtrack! Wil je nog meer nostalgie? Dan is het explosief en kleurrijk retro-debut van de Australische psych-rockers The Lazy Eyes misschien iets voor je. Vooral het nummer Fuzz Jam is een grijs-draaiert!
The Backseat Lovers leveren met 'Waiting To Spill' hun tweede plaat af. De persoonlijke indie-rock ebt en vloeit en blijft boeien! Dat laatste doet het derde album 'Relaxer' van Alt-J ook. Het is een eigenwijze groeibriljant!
Er is nog veel meer moois waarin je kan grasduinen.
Zoals de aanstekelijke electro-nederpop op 'Betaalbare Romantiek’ van Goldband; de gelikte, zelfverzekerde rap van Aitch op het album 'Close To Home'; de opwindende en angstaanjagende sludge-metal op 'God's Country' van Chat Pile; de heruitgave van het fantastische en commerciele hoogtepunt uit 1992 van The Cure ‘Wish’; en nog heel veel meer

Pre-orders bij Discords.nl
De pre-order selectie vind je hier. Hieronder alvast een paar highlights.
Sampa The Great; Voor als je meer sprankelende en zelfverzekerde flows van haar wilt; muziek om op straat op te dansen of om alleen in een kamer van te genieten.
Kovacs; Voor als je niet bang bent te worden opgegeten door de wolf.

 

Voordeel Albums bij Discords.nl
Op de website zijn de LP's eenvoudig op prijs te sorteren. In de platenzaak lukt dit niet. Daarom hebben we voordeelbakken gemaakt. Blader er eens doorheen als je weer eens in de winkel bent. Zo vind je er onder meer ‘Welcome To Rock City’. Een verzamelaar van het label Suburban Records samengesteld door DJ Santina Runaway. Met Bad Nerves, Danko Jones, Gluecifer en nog veel meer rock-liefde! 

 

Discords.nl Top 33
Benieuwd naar de best verkopende 33 platen bij Discords.nl? Je vindt ze hier.
Er is niet veel beweging. 'Purple Rain' van Prince en 'Frank' van Amy Winehouse vallen over het randje. Gorillaz' 'Demon Days' en Fleetwood Mac's 'Rumours' komen er weer in.
'Bouquet Champetre' van Fleur zou er volgende week zomaar in kunnen komen. Help haar een handje! We hebben de baby-blue vinyl editie weer op voorraad...