BLOG #16 - Terugblik bezoek NPO Radio 2 Top 2000 Stembus

NPO Radio 2 Top 2000 @Discords.nl

NPO Radio 2 heeft op donderdag 1 december de stembus geopend voor de 24ste editie van de Top 2000. De komende week kun je dus weer stemmen op jouw favoriete nummers die in de jaarlijkse, beste allertijdenlijst moeten komen.

Om de opkomst bij de verkiezing van de beste platen een stevige slinger te geven, rijdt NPO Radio 2 met een heuse (stem)bus door het land. Op zondag 4 december stopte de bus direct voor de winkel, midden in de Lange Hezelstraat!

Enthousiast stoven Wouter van der Goes, Frank van 't Hof en de Top 2000 crew naar binnen om een itempje op te nemen. Maar net zo snel werden zij (als een kleuterklas in een snoepwinkel) afgeleid door het vele vinyl en de rock-art aan de muren. Herkenbaar... Dit maken we dagelijks mee met de bezoekers van onze winkel :-))

In de mobiele studio wordt de leader gestart. Onze spanning stijgt. Frank, Wouter en de cameraman zijn de rust zelve (hoe dan?).

Nog snel een slok koffie... De productieleidster telt af... 3-2-1... knop om en starten... Tijd om onze Top 2000 nummer 1 te pluggen.

Tja... En uiteraard is dat David Bowie. Voor Rene hoort alles van Bowie in de Top 2000 te staan. Voor Renate is Heroes (en dan vooral de Christiane F. versie) de allerbeste. Roland rekent: dit jaar wordt hij 50; Ziggy Stardust ook; dus Rock 'n Roll Suïcide is de (meer dan) vanzelfsprekende keuze!

Dit is het fragment. En natuurlijk een link naar Bowie's Rock 'n Roll Suicide

Dank aan de NPO Radio 2 Top 2000-crew; super tof dat jullie even op bezoek kwamen! Veel draai-plezier met de nieuwe platen :-)) En heel veel dank aan iedereen die is komen luisteren en kijken!

Stem en deel jouw allertijdenlijst!

Een aantal Discords.nl-reisgenoten heeft de lijst al op de NPO Radio 2 Top 2000 site ingevuld en met ons gedeeld. Misschien wil jij dat ook doen? Behalve dat het leuk is om je voorkeuren te delen helpt het ons met het verrijken van de winkel en het assortiment. Het geeft houvast bij het meer op genre organiseren van de LP- en CD-bakken en de inkoop van platen, merchandise en specials.

Wij vinden het heel leuk om te zien wat jouw favorieten zijn. Mail jouw lijst naar top2000@discords.nl. Wij stellen dan een totaal Discords.nl-klant-lijst samen. Super als je meedoet!