BLOG #77 - Instore Douwe Bob, nieuwe en gebruikte aanwinsten, pre-orders en Discords Radio Tips

18-2 INSTORE - Douwe Bob

Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob te veel lefgozer, cocktailshaker, romanticus, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal in één persoon.

Zondag 18 februari a.s. staat hij voor een uitverkocht Doornroosje, maar zijn 'onrust' drijft hem ook naar Discords.nl aan de Lange Hezelstraat 32. Daar staat diezelfde zondag om 13.00 uur een kikke instore van Douwe Bob tussen de platenbakken op de rol!

Meepakken en meemaken dus!

Helemaal omdat zijn nieuwste album 'Where Did All The Cool Kids Go' dan in een speciale, gelimiteerde geel (gevlamde) vinyl versie te koop is; reserveer hem snel!

Entree is natuurlijk gratis, dus kom gezellig langs in de winkel!

Nieuw bij Discords.nl

De nieuwe aanwinsten vind je hier. Wij kloppen voortdurend nieuwe titels in, dus klik regelmatig op het dynamische overzicht om te kijken of er iets voor jou bij zit!

Zo troffen wij tussen de postpakketten de rauwe, energieke blues-rock mix op 'Lazaretto' van Jack White aan; de weelderige folk poezie op 'Peacemaker' van Vera Sola; de innovatieve, laid-back, jazz-hoppert 'Labcabincalifornia' van Pharcyde; de eclectische, psychedelische surf-rockert 'Psycho Tropical Berlin' van La Femme; de theatrale glam-poppert 'Prelude To Ecstasy' van The Last Dinner Party; de ruige, energieke garage-rockert 'Reeling' van The Mysterines; de minimalistische, introspectieve indie-folkert 'Not Even Happiness' van Julie Byrne; de zware, melodische metal van Avenged Sevenfold op 'Hail To The King'; en nog veel meer moois!

Pre-orders

Benieuwd welke albums er binnenkort bij ons in de platenbakken staan? De pre-order selectie vind je hier.

Banners bij Discords.nl

Wekelijks fabrieken wij banners voor de website om specifieke albums in de spotlight te zetten. Deze week vind je er de eerste 6 platen in de onderstaande playlist. Alle andere platen komen ook in deze blog voorbij. Zet hem maar vast aan terwijl je verder scrollt.

Merchs bij Discords.nl

Naast LP's, CD's en Singles verkopen we ook veel ander tofs zoals shirts van Okimono, Bandtees, Muziek Trivia & Games, Rock Art en die geweldige Rock n Roll mokken van PolonaPolona.

Je kunt ook toffe combi's maken... Zoals die knappe Pro-Ject T1 Phono SB platenspeler in de mix met de 2e hands (Very Good Plus) 'Stan Getz / João Gilberto Featuring Antonio Carlos Jobim' (van reisgenoot Jeroen; klik hier voor de collectie)!

Voordeel Albums bij Discords.nl

Op de website zijn de LP's eenvoudig op prijs te sorteren. In de platenzaak lukt dit niet. Daarom hebben we voordeelbakken gemaakt. Blader er eens doorheen als je weer in de winkel bent.

En vergeet ook niet in de SALE collecties te kijken: 10% korting en 20% korting.

Discords Radio Tips

Blok woensdagen om 19.00 in jouw agenda voor een uurtje kikke muziek bij DISCORDS RADIO

Bij het samenstellen van de wekelijkse mixtape van al het moois in onze platenbakken, kunnen wij onze mee-pak-drang nauwelijks de baas. Op woensdag 31 januari draaiden we onder meer de soul-funkert 'Funky Street' van Arthur Conley; de stoner-noise-rockert 'Zone Out' van Stake; de trippy-soul-poppert 'Safe From Harm' van Massive Attack; en de avant-garde-blues-klassiekert 'Low Yo Yo Stuff' van Captain Beefheart. Klik snel voordat wij zelf klikken :-))