BLOG #78 - Reminder, nieuwe en gebruikte aanwinsten, pre-orders en Discords Radio Tips

REMINDER: 18-2 Instore - Douwe Bob

Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob te veel lefgozer, cocktailshaker, romanticus, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal in één persoon.

Zondag 18 februari a.s. staat hij voor een uitverkocht Doornroosje, maar zijn 'onrust' drijft hem ook naar Discords.nl aan de Lange Hezelstraat 32. Daar staat diezelfde zondag om 13.00 uur een kikke instore van Douwe Bob live tussen de platenbakken op de rol!

Meepakken en meemaken dus!

Helemaal omdat zijn nieuwste album 'Where Did All The Cool Kids Go' dan in een speciale, gelimiteerde geel (gevlamde) vinyl versie te koop is; reserveer hem snel!

Entree is natuurlijk gratis, dus kom gezellig langs in de winkel!

Podiumbestormers

Naast Douwe Bob staan er deze week nog meer toffe artiesten bij Doornroosje/ Merleyn. En sommigen ook een beetje bij ons... in de platenbakken dan :-))

Check: Roxeanne Hazes - De Tijd Gaat Mooie Dingen Doen en Ghost Woman - Hindsight Is 50/50

 

Nieuw bij Discords.nl

De nieuwe aanwinsten vind je hier. Wij kloppen voortdurend nieuwe titels in, dus klik regelmatig op het dynamische overzicht om te kijken of er iets voor jou bij zit!

Zo troffen wij tussen de postpakketten de eclectische, genre-mixert 'LateNightTales' van BadBadNotGood aan; de synth-gedreven emo-indie-poppert 'People Who Aren't There Anymore' van Future Islands; de meeslepende doom-sludgert 'No Comfort' van Monolord; de intens sfeervolle goth-folkert 'She Reaches Out To She Reaches Out To She' van Chelsea Wolfe; de tere, intieme indie-poppert 'Good Riddance' van Gracie Abrams; de catchy, progressieve rock-poppert 'Breakfast In America' van Supertramp; en nog veel meer moois!

Pre-orders

Benieuwd welke albums er binnenkort bij ons in de platenbakken staan? De pre-order selectie vind je hier.

Banners bij Discords.nl

Wekelijks fabrieken wij banners voor de website om specifieke albums in de spotlight te zetten. Deze week vind je er de eerste 6 platen in de onderstaande playlist. Alle andere platen komen ook in deze blog voorbij. Zet hem maar vast aan terwijl je verder scrollt. 

Merchs bij Discords.nl

Naast LP's, CD's en Singles verkopen we ook veel ander tofs zoals shirts van Okimono, Bandtees, Muziek Trivia & Games, Rock Art en die geweldige Rock n Roll mokken van PolonaPolona.

Je kunt ook toffe combi's maken... Zoals die retro Okimono C60-cassette-shirt in de mix met de 2e hands (Near Mint) 'UFO Or Die - Cassettetape Superstar' (van reisgenoot David; klik hier voor de collectie)!

Voordeel Albums bij Discords.nl

Op de website zijn de LP's eenvoudig op prijs te sorteren. In de platenzaak lukt dit niet. Daarom hebben we voordeelbakken gemaakt. Blader er eens doorheen als je weer in de winkel bent.

En vergeet ook niet in de SALE collecties te kijken: 10% korting en 20% korting.

Discords Radio Tips

Blok woensdagen om 19.00 in jouw agenda voor een uurtje kikke muziek bij DISCORDS RADIO

Bij het samenstellen van de wekelijkse mixtape van al het moois in onze platenbakken, kunnen wij onze mee-pak-drang nauwelijks de baas. Op woensdag 7 februari draaiden we onder meer de heerlijke, versoulde 'Eleanor Rigby' cover van Aretha Franklin; de iconische progressieve rockert 'Tom Sawyer' van Rush; de gedreven blues-rockert 'Out On The Tiles' van Led Zeppelin; en de rebels rauwe garage-rockert 'Life's A Bitch' van The Mysterines. Klik snel voordat wij zelf klikken :-))