BLOG #79 - Douwe Bob Q&A/ signeersessie, Record Store Day 24, nieuwe en gebruikte aanwinsten, pre-orders en Discords Radio Tips

Douwe Bob Q&A/ signeersessie

Morgen (zondag 18 februari) staat Douwe Bob voor een uitverkocht Doornroosje. Om 13.00 uur komt hij ook naar Discords.nl (Lange Hezelstraat 32) voor een Q&A/ signeersessie. Meepakken en meemaken dus!

Helemaal omdat zijn nieuwste album 'Where Did All The Cool Kids Go' dan in een speciale, gelimiteerde geel (gevlamde) vinyl versie te koop is; reserveer hem snel!

Dus kom gezellig langs in de winkel!

Record Store Day 2024

Tel jij met ons af naar het jaarlijkse internationale platenzaken-feest? Zaterdag 20 april is het zo ver: Record Store Day 2024. Uiteraard ook bij Discords.nl!

Deze week werden de vele, speciale, gelimiteerde RSD-releases bekend gemaakt. Dus als jij je vast wilt oriënteren op wat er straks mogelijk bij ons in de winkel staat... HIER vind het overzicht!

Wij moeten zelf nog goed kijken naar wat we in huis halen. Dus als je suggesties hebt? Wij horen ze graag. Mail jouw wensenlijst naar info@discords.nl

NB. de RSD-releases van voorgaande jaren, die wij nog op voorraad hebben, vind je HIER

Nieuw bij Discords.nl

De nieuwe aanwinsten vind je hier. Wij kloppen voortdurend nieuwe titels in, dus klik regelmatig op het dynamische overzicht om te kijken of er iets voor jou bij zit!

Zo troffen wij tussen de postpakketten de emo, lo-fi hip-hoppert 'Crybaby' van Lil Peep aan; de vakkundig elegante en oprechte hip-hoppert 'Voir Dire' van top combo Earl Sweatshirt & Alchemist; de aanstekelijke verdriet-plezier-mix op 'Blu Wav' van indie-rockers Grandaddy; het betoverende gefluit (klinkt-als-een-Morricone-soundtrack) op 'On The Lips' van Molly Lewis; de heerlijke pop-bombast op 'This Is Me... Now' van Jennifer Lopez; de toppe alt-poppert 'Best Is Yet To Come' van Novastar; de verpletterend dansbare industrial en weelderige soundscapes op 'Rat Wars' van Health; en nog veel meer moois!

Pre-orders

Benieuwd welke albums er binnenkort bij ons in de platenbakken staan? De pre-order selectie vind je hier.

Banners bij Discords.nl

Wekelijks fabrieken wij banners voor de website om specifieke albums in de spotlight te zetten. Deze week vind je er de eerste 6 platen in de onderstaande playlist. Alle andere platen komen ook in deze blog voorbij. Zet hem maar vast aan terwijl je verder scrollt.  

Merchs bij Discords.nl

Naast LP's, CD's en Singles verkopen we ook veel ander tofs zoals shirts van Okimono, Bandtees, Muziek Trivia & Games, Rock Art en die geweldige Rock n Roll mokken van PolonaPolona.

Je kunt ook toffe combi's maken... Zoals die gezellige Pub Quiz (the board game) in de mix met de 2e hands CD 'The Pogues - Dirty Ol Town' (van reisgenoot Dorus; klik hier voor de collectie)!

Voordeel Albums bij Discords.nl

Op de website zijn de LP's eenvoudig op prijs te sorteren. In de platenzaak lukt dit niet. Daarom hebben we voordeelbakken gemaakt. Blader er eens doorheen als je weer in de winkel bent.

En vergeet ook niet in de SALE collecties te kijken: 10% korting en 20% korting.

Discords Radio Tips

Blok woensdagen om 19.00 in jouw agenda voor een uurtje kikke muziek bij DISCORDS RADIO

Bij het samenstellen van de wekelijkse mixtape van al het moois in onze platenbakken, kunnen wij onze mee-pak-drang nauwelijks de baas. Op woensdag 14 februari draaiden we onder meer de tijdloze klassieker 'Tiny Dancer' van Elton John; de soulvolle klinkt-als-Motown-krakert 'Ain't No Sun Since You've Been Gone' van Dusty Spingfield; de catchy Beatlesque power-poppert 'I'd Die Babe' van Badfinger; en de politiek geladen (southern grit) raps op 'Don't Let The Devil' van Killer Mike. Klik snel voordat wij zelf klikken :-))