BLOG #85 - Tweede Paasdag open, Nieuwe en gebruikte aanwinsten, Pas op de plaat, Pre-orders en Discords Radio Tips

Tweede Paasdag Open!

Dit weekend is er weer een boel te doen en beleven in Nijmegen. Ook op muzikaal gebied. Zo lopen wij alvast warm voor de indie-poppers van JOHAN vanavond in Doornroosje en de vele jazz-toppers en talenten tijdens EASTER JAZZ op Paasmaandag.

Die Tweede Paasdag zijn wij trouwens open!

Vanaf 12.00 uur... Dus mocht je wat anders zoeken dan de meubelboulevard; kom lekker rondsnuffelen en muzieksnuiven in de winkel; en ga gezellig langs (en paaseieren zoeken) bij die toffe andere winkels bij ons in de Lange Hezelstraat in Nijmegen!

Nieuw bij Discords.nl

De nieuwe aanwinsten vind je hier. Wij kloppen voortdurend nieuwe titels in, dus klik regelmatig op het dynamische overzicht om te kijken of er iets voor jou bij zit!

Zo troffen wij tussen de postpakketten de unieke, vintage hiphop-folkert 'Heilig' van Bob Uit Zuid aan; de meeslepende, melancholische electronica op 'Fake Is The New Dope' van Hooverphonic; de opzwepende dansvloer-indie-rock op 'Real Power' en 'Music For Men' van Gossip; de indrukwekkende 'Lost Takes' aanvulling op het verfijnde, soulvolle R&B oeuvre van Roberta Flack; de melodieuze R&B-rap op 'Tyla' van Tyla; het verrassende levensliederen album 'Bal Populaire' van The Kik; de hardcore-punky-power-poppert 'I Got Heaven' van Mannequin Pussy; de majestieuze progessieve rockert 'The Likes Of Us' van Big Big Train; en nog veel meer moois!

Column - Pas op de plaat

Discords.nl Reisgenoot Friso Pas schrijft maandelijks een muzikale column voor onze website. De vierde 'Pas op de plaat' column gaat over in het moment zitten. Klik HIER om verder te lezen.

Pre-orders

Benieuwd welke albums er binnenkort bij ons in de platenbakken staan? De pre-order LP-selectie vind je hier. Meer van de CD's? De pre-order CD-selectie vind je hier.

Banners bij Discords.nl

Wekelijks fabrieken wij banners voor de website om specifieke albums in de spotlight te zetten. Deze week vind je er de eerste 6 platen in de onderstaande playlist. Alle andere platen komen ook in deze blog voorbij. Zet hem maar vast aan terwijl je verder scrollt.  

Merchs bij Discords.nl

Naast LP's, CD's en Singles verkopen we ook veel ander tofs zoals shirts van Okimono, Bandtees, Muziek Trivia & Games, Rock Art en die geweldige Rock n Roll mokken van PolonaPolona.

Je kunt ook toffe combi's maken... Zoals dat toffe 'Hip Hop Trivia'-spel in de mix met de 2e hands (Very Good-plus) CD 'De La Soul - Buhloone Mind State' (van reisgenoot Mario; klik hier voor de collectie)!

Voordeel Albums bij Discords.nl

Op de website zijn de LP's eenvoudig op prijs te sorteren. In de platenzaak lukt dit niet. Daarom hebben we voordeelbakken gemaakt. Blader er eens doorheen als je weer in de winkel bent. En vergeet ook niet in de SALE collectie te kijken!

Discords Radio Tips

Blok woensdagen om 19.00 in jouw agenda voor een uurtje kikke muziek bij DISCORDS RADIO

Bij het samenstellen van de wekelijkse mixtape van al het moois in onze platenbakken, kunnen wij onze mee-pak-drang nauwelijks de baas. Op woensdag 27 maart draaiden we onder meer de energieke Violent Femmes-covert 'Gone Daddy Gone' van Gnarls Barkley; de gruizige electro-rockert 'Krack' van Soulwax; de harmonische folk-rockert 'Carry On' van Crosby, Stills, Nash & Young; en de van-dik-hout-garage-punkert 'Gotta Get Some' van Peter Pan Speedrock. Klik snel voordat wij zelf klikken :-))