BLOG #97 - Nieuwe aanwinsten, Pre-orders, Top 33, Festivalcollecties, Voordeel Albums en Discords Radio Tips

Nieuw bij Discords.nl

De nieuwe aanwinsten vind je HIER. Wij kloppen voortdurend nieuwe titels in, dus klik regelmatig op het dynamische overzicht om te kijken of er iets voor jou bij zit!

Zo troffen wij tussen de postpakketten onder meer de K-poppert 'Love Yourself: Tear' van uber genre-mixers BTS aan; de levendige retro-synth indie-pop op 'Radiosoul' van Alfie Templeman; de opwindende, soulvolle rockfusie op 'Blue Electric' van Lenny Kravitz; de rijke Southern-rockert 'Moment Of Truth' van Red Clay Strays; de experimentele, dromerige soul-pop op 'Reflection In Real Time' van Kilo Kish; de pakkende electronische indie-poppert 'Palpitations' van Laurel; de sfeervolle, orkestrale post-punkert 'Oath' van Mono; de felle, gruizige garage-rockert 'Afraid Of Tomorrows' van The Mysterines; en nog veel meer moois!

NB. Voor degene die zich warmlopen voor Bruce Springsteen in het Goffertpark op 27 en 29 juni aanstaande... we hebben nog veel tofs van deze eindbaas in de bakken staan :-)

Pre-orders bij Discords.nl

Benieuwd welke albums er binnenkort bij ons in de platenbakken staan? De pre-order LP-selectie vind je HIER. Meer van de CD's? De pre-order CD-selectie vind je HIER.

Discords.nl Top 33

Wij hebben de lijst van de 33 best verkopende platen bij Discords.nl (van het afgelopen kwartaal) weer geactualiseerd. Klik HIER voor deze toppers!

Festivals bij Discords.nl

Deze zomer is er weer een keur aan artiesten te ontdekken en te beleven op de Europese festivals. In onze Festival Collecties hebben wij de line-up van o.a. ROCK WERCHTER en DOWN THE RABBIT HOLE verzameld. Mis je nog platen van headliners? Of ben je vooral nieuwsgierig naar nieuwe podiumbestormers? Dit is je kans om Rock Werchter 2024 en Down The Rabbit Hole 2024 in huis te halen!

Zo vind je er onder meer de mellow, poetische soul-hoppert 'Not Waving, But Drowning' van Loyle Carner; de dromerige, zonovergoten grooves op 'Texas Sun' van Khruangbin; de stuwende, explosieve alt-rockert 'The Essential Foo Fighters' van (uiteraard) The Foo Fighters; de dynamische, experimentele art-rockert 'How To Replace It' van dEUS; de sardonische, (hoekig) groovende post-punkert 'Where's My Utopia' van Yard Act; de verniewende soul en junglebeats op 'Silence Is Loud' van Nia Archives; de rijke, aanstekelijke electro-R&B op 'Bubba' van Kaytranada; en de theatrale barok-poppert 'Prelude To Ecstacy' van Last Dinner Party!

Banners bij Discords.nl

Wekelijks fabrieken wij banners voor de website om specifieke albums in de spotlight te zetten. Deze week vind je er de eerste 6 platen in de onderstaande playlist. Alle andere platen komen ook in deze blog voorbij. Zet hem maar vast aan terwijl je verder scrollt. 

Merchs bij Discords.nl

Naast LP's, CD's en Singles verkopen we ook veel ander tofs zoals shirts van Okimono, Bandtees, Muziek Trivia & Games, Rock Art en die geweldige Rock n Roll mokken van PolonaPolona.

Je kunt ook toffe combi's maken... Zoals die knappe 'Bruce Springsteen' Neo Pop Art van Nick Twaalfhoven in de mix met de 2e hands (Near Mint) 'Bruce Springsteen - The Collection 1973-84' CD-box (van reisgenoot Ruud; klik HIER voor de collectie)!

Voordeel Albums bij Discords.nl

Op de website zijn de LP's eenvoudig op prijs te sorteren. In de platenzaak lukt dit niet. Daarom hebben we een LP-voordeelbak en CD-voordeelbak gemaakt. Blader er eens doorheen als je weer in de winkel bent. En vergeet ook niet in de SALE collectie te kijken!

Discords Radio Tips

Blok woensdagen om 19.00 in jouw agenda voor een uurtje kikke muziek bij DISCORDS RADIO. Bij het samenstellen van de wekelijkse mixtape van al het moois in onze platenbakken, kunnen wij onze mee-pak-drang nauwelijks de baas. 

Op woensdag 19 juni draaiden we onder meer de hectische, rebelse Brit-poppert 'Popscene' van Blur; de rijke harmonieën en soulvolle pop op 'River Song' van Dennis (Beach Boys) Wilson; de nieuwste, melodieuze indie-poppert 'You're On' van Buffalo Tom; en de catchy new-wave-flair op het iconische 'Our Lips Are Sealed' van The Go-Go's. Klik snel voordat wij zelf klikken :-))

En als je dan toch aan het klikken bent... check dan ook deze tracks: de rauwe, donkere blues-rockert 'Killing For Fun' van Subterranean Street Society; en de heerlijk lompe stuiter-rockert 'Sex Attack' van Poppa Jay & The Holy Rollers.