BLOG #96 - Nieuwe aanwinsten, Pre-orders, Top 33, Festivalcollecties, Voordeel Albums en Discords Radio Tips

Nieuw bij Discords.nl

De nieuwe aanwinsten vind je HIER. Wij kloppen voortdurend nieuwe titels in, dus klik regelmatig op het dynamische overzicht om te kijken of er iets voor jou bij zit!

Zo troffen wij tussen de postpakketten onder meer de aanstekelijk speelse, retro-synthy dans-poppert 'Samen Tegen Elkaar' van Goldband aan; de stemmige, post-punkige 'Below The Waste' van Goat Girl; de soulvolle retro-(doo-wop)-poppert 'Timeless' van Meghan Trainor; de diepe, sfeervolle, triphop-alternative-mix op 'Lives Outgrown' van Beth Gibbons; de venijnig interessante (:-)) hardcore-punkert 'DSM-5' van Ploegendienst; de schalkse, introspectieve punkrock op 'Half Album' van NOFX; de electro-psych indie-folk op 'Bow To Love' van Isobel Campbell; de pompende, melodieuze house-techno-poppert 'Promised Land' van Vintage Culture; en nog veel meer moois!

NB. En voor degene die zich warmlopen voor Rammstein in het Goffertpark op 18 en 19 juni aanstaande... we nog veel tofs van ze in de bakken staan :-)

Pre-orders bij Discords.nl

Benieuwd welke albums er binnenkort bij ons in de platenbakken staan? De pre-order LP-selectie vind je HIER. Meer van de CD's? De pre-order CD-selectie vind je HIER.

Discords.nl Top 33

Wij hebben de lijst van de 33 best verkopende platen bij Discords.nl (van het afgelopen kwartaal) weer geactualiseerd. Klik HIER voor deze toppers!

Festivals bij Discords.nl

Deze zomer is er weer een keur aan artiesten te ontdekken en te beleven op de Europese festivals. In onze Festival Collecties hebben wij de line-up van o.a. PINKPOP verzameld. Mis je nog platen van headliners? Of ben je vooral nieuwsgierig naar nieuwe podiumbestormers? Dit is je kans om Pinkpop 2024 in huis te halen!

Zo vind je er onder meer de melodieuze, pianogedreven indie-rockert 'Hopes And Fears' van Keane; de soulvolle pop-rock fusie op 'You' van James Arthur; de nostalgische vibes en rebels geestdrift op 'Where Did All The Cool Kids Go?' van Douwe Bob; de spookachtig mooie, instrospectieve poppert 'Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt' van S10; de onbeschaamd energieke punk-rockkert 'IK' van Ploegendienst; de oprechte, grootse soul-pop op 'Victory' van Cian Ducrot; de intense J-pop en heavy metal fusie op '10 Babymetal Years' van Babymetal; en de psychedelisch mix van funky grooves en tropische vibes op 'The Rabbit That Hunts Tigers' van Yin Yin!

Banners bij Discords.nl

Wekelijks fabrieken wij banners voor de website om specifieke albums in de spotlight te zetten. Deze week vind je er de eerste 6 platen in de onderstaande playlist. Alle andere platen komen ook in deze blog voorbij. Zet hem maar vast aan terwijl je verder scrollt.

Merchs bij Discords.nl

Naast LP's, CD's en Singles verkopen we ook veel ander tofs zoals shirts van Okimono, Bandtees, Muziek Trivia & Games, Rock Art en die geweldige Rock n Roll mokken van PolonaPolona.

Je kunt ook toffe combi's maken... Zoals dat leuke 80's Music Trivia spel in de mix met de 2e hands (Very Good-plus) 'Frank Boeijen Groep - Hier Komt De Storm Live' CD (van reisgenoot Ronald; klik HIER voor de collectie)!

Voordeel Albums bij Discords.nl

Op de website zijn de LP's eenvoudig op prijs te sorteren. In de platenzaak lukt dit niet. Daarom hebben we een LP-voordeelbak en CD-voordeelbak gemaakt. Blader er eens doorheen als je weer in de winkel bent. En vergeet ook niet in de SALE collectie te kijken!

Discords Radio Tips

Blok woensdagen om 19.00 in jouw agenda voor een uurtje kikke muziek bij DISCORDS RADIO. Bij het samenstellen van de wekelijkse mixtape van al het moois in onze platenbakken, kunnen wij onze mee-pak-drang nauwelijks de baas. 

Op woensdag 12 juni draaiden we onder meer de intense, dynamische post-hardcore track 'Blueprint' van Fugazi; de aanstekelijke funky hip-hop beats op 'Let Off A Couple' van The Beatnuts; de explosieve, alternatieve rockert 'Geek U.S.A.' van The Smashing Pumpkins; en de aanstekelijke pop-rockert 'Day Tripper' van The Beatles. Klik snel voordat wij zelf klikken :-))