BLOG #95 - Nieuwe aanwinsten, Pre-orders, Top 33, Festivalcollecties, Voordeel Albums en Discords Radio Tips

Nieuw bij Discords.nl

De nieuwe aanwinsten vind je HIER. Wij kloppen voortdurend nieuwe titels in, dus klik regelmatig op het dynamische overzicht om te kijken of er iets voor jou bij zit!

Zo troffen wij tussen de postpakketten onder meer de nostalgische house-gedreven dance-poppert 'I Hear You' van Peggy Gou aan; de delicate, mystieke en soulvolle pop op 'What Happened To The Heart' van Aurora; de introspectieve, filmische indie-poppert 'Big Swimmer' van King Hannah; de nieuwste power(ballads)-rockert 'Forever' van Bon Jovi; de aangrijpende bluesy soul op 'Visitor' van John Moreland; de rauwe, melancholische alt-poppert 'Eels Time' van Eels; de pakkende, surfy indie-rockert 'Pratts & Pain' van Royel Otis; de ruige, rootsy blues op 'A Trip a Stumble a Fall Down on Your Knees' van Seasick Steve; de brutale, adrenaline-pompende death-metal op 'Killing For Revenge' van Six Feet Under; en nog veel meer moois!

Pre-orders bij Discords.nl

Benieuwd welke albums er binnenkort bij ons in de platenbakken staan? De pre-order LP-selectie vind je HIER. Meer van de CD's? De pre-order CD-selectie vind je HIER.

Discords.nl Top 33

Wij hebben de lijst van de 33 best verkopende platen bij Discords.nl (van het afgelopen kwartaal) weer geactualiseerd. Klik HIER voor deze toppers!

Festivals bij Discords.nl

Deze zomer is er weer een keur aan artiesten te ontdekken en te beleven op de Europese festivals. In onze Festival Collecties hebben wij de line-up van o.a. PINKPOP verzameld. Mis je nog platen van headliners? Of ben je vooral nieuwsgierig naar nieuwe podiumbestormers? Dit is je kans om Pinkpop 2024 in huis te halen!

Zo vind je er onder meer de intense, dynamische pop-rockert 'Dead Club City' van Nothing But Thieves; de soulvolle, bluesy indie-poppert 'Wasteland, Baby!' van Hozier; de oprechte, emotionele powerrockert 'Together Alone' van Anouk; de rauwe, klassieke blues-rock op 'Anthem Of The Peaceful Army' van Greta Van Fleet; en de explosieve, rebelse punk-rockert 'Four' van John Coffey!

Banners bij Discords.nl

Wekelijks fabrieken wij banners voor de website om specifieke albums in de spotlight te zetten. Deze week vind je er de eerste 6 platen in de onderstaande playlist. Alle andere platen komen ook in deze blog voorbij. Zet hem maar vast aan terwijl je verder scrollt. 

Merchs bij Discords.nl

Naast LP's, CD's en Singles verkopen we ook veel ander tofs zoals shirts van Okimono, Bandtees, Muziek Trivia & Games, Rock Art en die geweldige Rock n Roll mokken van PolonaPolona.

Je kunt ook toffe combi's maken... Zoals die knappe Rory 'Make Fuzz Not War' Gallagher rock-art van Nick Twaalfhoven in de mix met de 2e hands (Very Good-plus) 'Rory Gallagher - Live! In Europe' LP (van reisgenoot LJ; klik HIER voor de collectie)!

Voordeel Albums bij Discords.nl

Op de website zijn de LP's eenvoudig op prijs te sorteren. In de platenzaak lukt dit niet. Daarom hebben we een LP-voordeelbak en CD-voordeelbak gemaakt. Blader er eens doorheen als je weer in de winkel bent. En vergeet ook niet in de SALE collectie te kijken!

Discords Radio Tips

Blok woensdagen om 19.00 in jouw agenda voor een uurtje kikke muziek bij DISCORDS RADIO

Bij het samenstellen van de wekelijkse mixtape van al het moois in onze platenbakken, kunnen wij onze mee-pak-drang nauwelijks de baas. Op woensdag 5 juni draaiden we onder meer de eigenzinnige, bas-gedreven rock-klassiekert 'Boris The Spider' van The Who; de zinderende, synthy indie-poppert 'More' van Pale Blue Eyes; de gruizige, eclectische alt-rockert 'Men In Black' van Frank (Pixies) Black; en de galmende indie-pop-surf-rockert 'Strange World' van La Luz. Klik snel voordat wij zelf klikken :-))

En als je dan toch aan het klikken bent... check dan ook deze tracks: de knappe, weelderige festival-indie-pop op 'Like It Is' van Niko; en de stuiterende 80s synth-rockert 'Popgymnastik' van 32 Ohm.