BLOG #94 - Nieuwe aanwinsten, Pre-orders, Top 33, Festivalcollecties, Voordeel Albums en Discords Radio Tips

Nieuw bij Discords.nl

De nieuwe aanwinsten vind je HIER. Wij kloppen voortdurend nieuwe titels in, dus klik regelmatig op het dynamische overzicht om te kijken of er iets voor jou bij zit!

Zo troffen wij tussen de postpakketten onder meer de aanstekelijk rauwe genre-roersels op 'Clancy' van Twenty One Pilots aan; de oprechte, melodieuze alt-rockert 'Jump Rope' van Buffalo Tom; de pakkende, dromerige indie-folkert 'Chaos Angel' van Maya Hawke; de opzwepende (clubby) dance-poppert 'Believe Me Now' van Becky Hill; de fluweelzachte, filmische verhalen op 'In This City They Call You Love' van Richard Hawley; de betoverende, buitenaardse droom-poppert 'The Dream Of Delphi' van Bat For Lashes; de groovy galmende surf-rockert 'News Of The Universe' van La Luz; de zinderend brute thrash-metal op 'From Hell I Rise' van Kerry (Slayer) King; de ruwe beats en West-Coast-vibes op 'Blue Lips' van Schoolboy Q; de rauwe, rammelende indie-rockert 'Poetry' van Dehd; de energieke, pakkende alt-rock op 'Neon Pill' van Cage The Elephant; de hypnotiserende soul-jazz op 'The Loop' van multi-instrumentalist Jordan Rakei; en nog veel meer moois!

Pre-orders bij Discords.nl

Benieuwd welke albums er binnenkort bij ons in de platenbakken staan? De pre-order LP-selectie vind je HIER. Meer van de CD's? De pre-order CD-selectie vind je HIER.

Discords.nl Top 33

Wij hebben de lijst van de 33 best verkopende platen bij Discords.nl (van het afgelopen kwartaal) weer geactualiseerd. Klik HIER voor deze toppers!

Festivals bij Discords.nl

Deze zomer is er weer een keur aan artiesten te ontdekken en te beleven op de Europese festivals. In onze Festival Collecties hebben wij de line-up van o.a. BEST KEPT SECRET verzameld. Mis je nog platen van headliners? Of ben je vooral nieuwsgierig naar nieuwe podiumbestormers? Dit is je kans om Best Kept Secret in huis te halen!

Zo vind je er onder meer de donkere droom-pop vibes op 'Dawn Of The Freak' van The Haunted Youth; de felle punk-rockert 'Amyl & The Sniffers' van (natuurlijk) Amyl & The Sniffers; de groovende Turkse psych(folk)rockert 'On' van Altin Gun; de art-rockende synth-poppert 'All Born Screaming' van St. Vincent; de betoverend rijke indierock op 'Amir' van Tamino; de eigenzinnige country-poppert 'CrazyMad For Me' van CMAT; de experimentele hip-hop-jazz-electro groove op 'IV' van BadBadNotGood; en de intense alt-rock-klassiekert 'Rid Of Me' van PJ Harvey!

Banners bij Discords.nl

Wekelijks fabrieken wij banners voor de website om specifieke albums in de spotlight te zetten. Deze week vind je er de eerste 6 platen in de onderstaande playlist. Alle andere platen komen ook in deze blog voorbij. Zet hem maar vast aan terwijl je verder scrollt.

Merchs bij Discords.nl

Naast LP's, CD's en Singles verkopen we ook veel ander tofs zoals shirts van Okimono, Bandtees, Muziek Trivia & Games, Rock Art en die geweldige Rock n Roll mokken van PolonaPolona.

Je kunt ook toffe combi's maken... Zoals dat lekker nostaligische 'Play That Funky Music 90's'-kaartspel in de mix met de de 2e hands (Very Good) 'KRS-One - Return Of The Boom Bap' CD (van reisgenoot Mario; klik HIER voor de collectie)!

Voordeel Albums bij Discords.nl

Op de website zijn de LP's eenvoudig op prijs te sorteren. In de platenzaak lukt dit niet. Daarom hebben we een LP-voordeelbak en CD-voordeelbak gemaakt. Blader er eens doorheen als je weer in de winkel bent. En vergeet ook niet in de SALE collectie te kijken!

Discords Radio Tips

Blok woensdagen om 19.00 in jouw agenda voor een uurtje kikke muziek bij DISCORDS RADIO

Bij het samenstellen van de wekelijkse mixtape van al het moois in onze platenbakken, kunnen wij onze mee-pak-drang nauwelijks de baas. Op woensdag 29 mei draaiden we onder meer Stevie Wonder's cover van 'We Can Work It Out' van The Beatles; de sludgy stoner-rockert 'Blast Off' van Psychlona; de (eind)bazige hip-hop groovert 'Here I Come' van The Roots; en de diepe, melancholische bariton op 'Marbles' van Tindersticks. Klik snel voordat wij zelf klikken :-))