BLOG #99 - Nieuwe aanwinsten, Pre-orders, Festivalcollecties, Voordeel Albums en Discords Radio Tips

Aangepaste openingstijden

In de week van de Nijmeegse Vierdaagse (van 15 tot en met 19 juli) zijn wij gesloten. Bestellen via de website kan wel. Vanaf zaterdag 20 juli zijn we gewoon weer lekker open!

NB. net als veel anderen gaan we tijdens de Vierdaagse bandjes ontdekken en meemaken. Check HIER het programma!

Nieuw bij Discords.nl

De nieuwe aanwinsten vind je HIER. Wij kloppen voortdurend nieuwe titels in, dus klik regelmatig op het dynamische overzicht om te kijken of er iets voor jou bij zit!

Zo troffen wij tussen de postpakketten onder meer de zwoele, aanstekelijke (latin flair) poppert 'C, XOXO' van Camila Cabello aan; de dromerige (crooning) soul-pop op 'God Said No' van Omar Apollo; de diepe, innovatieve rap op 'Samurai' van Lupe Fiasco; de ruige, rebels Ierse rap op 'Fine Art' van Kneecap; de fuzzed-out woestijnvibes op 'The Return Of Tomorrow' van stonerrockers Fu Manchu; de vintage, groovy doom op 'Witch' van Witch; de theatrale, occulte rock op 'Opvs Eponymovs' van Ghost; de virtuoze, progressieve rockert 'Focus 12' van Focus; de onstuimige, onvervalste Achterhoekse rock-n-roll op 'Nohlen' van Normaal; de opzwepende stadion-(pop)rockert 'Loom' van Imagine Dragons; de filmische (progressieve) rock op 'The Century Of The Self' van Airbag; de rijke, Britse folkrock op 'Ship To Shore' van Richard Thompson; de duistere, etherische goth-rock op 'Hour Of The Nightingale' van Trees Of Eternity; de eclectische, trippy pop op 'Merriweather Post Pavillion' van Animal Collective; de iconische, verhalende country roots op 'Songwriter' van Johnny Cash; de verleidelijke, jazzy R&B vibes op 'Promise' van Sade (check ook haar andere re-issues); en nog veel meer moois!

Pre-orders bij Discords.nl

Benieuwd welke albums er binnenkort bij ons in de platenbakken staan? De pre-order LP-selectie vind je HIER. Meer van de CD's? De pre-order CD-selectie vind je HIER.

Festivals bij Discords.nl

Deze zomer is er weer een keur aan artiesten te ontdekken en te beleven op de Europese festivals. In onze Festival Collecties hebben wij de line-up van o.a. ROCK WERCHTER en DOWN THE RABBIT HOLE verzameld. Mis je nog platen van headliners? Of ben je vooral nieuwsgierig naar nieuwe podiumbestormers? Dit is je kans om Rock Werchter 2024 en Down The Rabbit Hole 2024 in huis te halen!

Zo vind je er onder meer de onweerstaanbare, groovy dansvibes op 'Volcano' van Jungle; de rijke, soulvolle vintagevibes op 'Love & Hate' van Michael Kiwanuka; de frisse, levendige nederhoppert 'De Leven' van Sef; de dromerige, nostalgische alt-rockert 'That Golden Time' van Villagers; de stuwende rocktracks op 'The Colour And The Shape' van Foo Fighters; de meedogenloze, dynamische post-hardcore op 'Unison Life' van Brutus; de poetische soul en dromerige beats op 'My Soft Machine' van Arlo Parks; en de donkere post-punkert 'The Great Calm' van Whisperings Sons!

Banners bij Discords.nl

Wekelijks fabrieken wij banners voor de website om specifieke albums in de spotlight te zetten. Deze week vind je er de eerste 6 platen in de onderstaande playlist. Alle andere platen komen ook in deze blog voorbij. Zet hem maar vast aan terwijl je verder scrollt.  

Merchs bij Discords.nl

Naast LP's, CD's en Singles verkopen we ook veel ander tofs zoals shirts van Okimono, Bandtees, Muziek Trivia & Games, Rock Art en die geweldige Rock n Roll mokken van PolonaPolona.

Je kunt ook toffe combi's maken... Zoals die toffe 'Freddie, the fandango dancer' mok in de mix met de 2e hands (Very Good Plus) 'Queen - A Night At The Opera' LP (van reisgenoot Gusman; klik HIER voor de collectie)!

NB. Wij hebben trouwens weer veel kekke mokken op voorraad. Zoals die van Lemmy, Keith, Prince en Cobain... Check ze HIER!

Voordeel Albums bij Discords.nl

Op de website zijn de LP's eenvoudig op prijs te sorteren. In de platenzaak lukt dit niet. Daarom hebben we een LP-voordeelbak en CD-voordeelbak gemaakt. Blader er eens doorheen als je weer in de winkel bent. En vergeet ook niet in de SALE collectie te kijken!

Discords Radio Tips

Blok woensdagen om 19.00 in jouw agenda voor een uurtje kikke muziek bij DISCORDS RADIO. Bij het samenstellen van de wekelijkse mixtape van al het moois in onze platenbakken, kunnen wij onze mee-pak-drang nauwelijks de baas. 

Op woensdag 3 juli draaiden we onder meer de rauwe, edgy indie-rockert 'Post Break-Up Sex' van The Vaccines; de retro, funky Motown vibes op '100 Yard Dash' van Raphael Saadiq; de grungy stoner-rockert 'Beauty' van Tigercub; en de post-punky, dark-wave op 'Slaves' van Actors. Klik snel voordat wij zelf klikken :-))

En als je dan toch aan het klikken gaat... check dan ook de stuwende, rebelse punk-rockert 'Power' van Wodan Boys; en de heerlijk hoekige experimenteer-rock op 'Dead In The Head' van I Believe In My Mess!