Zaterdag 2 december Pinguin Showcase Nijmegen! (en verrassingsvoorprogramma)

Zaterdagmiddag 2 december is het weer zover: de vijfde Pinguin Showcase in Nijmegen! En niet, zoals je misschien verwacht, in een poppodium of kroeg. Nee, het wordt livemuziek tussen de platenbakken bij Discords.nl middenin de Nijmeegse binnenstad (Lange Hezelstraat 32).

De optredens zijn ongeveer tussen 15.00/15.45 en 16.00/16.45 uur. Bovendien kun je tussen de optredens door op meerdere verdiepingen rondkijken in het grote aanbod platen en cd’s.

Entree is natuurlijk gratis, dus kom gezellig langs in de winkel!

Tijdens deze vierde Pinguin Showcase Nijmegen word je getrakteerd op kikke livesets van THE DEAF DOLLARS en THE GIANT LOW!

Om de bezoekers alvast op te warmen voor de Pinguin Showcase acts staat er om 14.00 uur een verrassingsvoorprogramma van de jonge Nijmeegse band Totini Susu op de rol. Dat belooft dus een heerlijke middag muzikaal veelvreten te worden :-))  

 

Over The Deaf Dollars

The Deaf Dollars is een rockband van drie goede vrienden. Met bakken aan muzikale ervaring is nu het moment om als band vol gas te geven en te blijven pushen. Interactie met het publiek en passie en liefde voor het maken van muziek zijn de drive. Rock in combinatie met theatrale melodieën en een 80s geluid is waar The Deaf Dollars sterk in zijn. Met Prince, David Bowie, Queen en Lenny Kravitz als inspiratiebron zet de band een live optreden neer dat je niet snel vergeet!

Over The Giant Low

The Giant Low levert alternatieve rock met een melancholische, melodieuze en donkere sfeer. Op hun (inmiddels) twee uitgebrachte EP's 'Wonderful And Dark' (2021) en 'Amazone' (2022) klinken ze als de perfecte mix van Interpol en Editors. Luister die platen en kom ze meemaken!