Zondag 28 april - Goud Van Ouds 70s (speciale bieren en iconische muziek)!

Klaar voor een onvergetelijke middag bier en muziek? Meld je aan voor de exclusieve Speciaalbierproeverij, geleid door een ervaren biersommelier!

Op zondag 28 april vanaf 15.00 uur verandert Café Van Ouds aan Augustijnenstraat 33 in Nijmegen in een nostalgisch paradijs waar zowel je smaakpapillen als je oren worden verwend.

De biersommelier zal je door een zorgvuldig geselecteerde reeks van de fijnste speciaalbieren leiden. Ontdek unieke smaken en aroma's terwijl je leert over de rijke geschiedenis en het ambacht achter elk brouwsel.

Maar dat is niet alles... Je bierervaring wordt compleet gemaakt door de klanken van een 'vinylsommelier', die originele seventies albums draait. Van Fleetwood Mac's tot David Bowie's en de psychedelische tonen van Pink Floyd's, elke slok zal samengaan met een iconisch nummer uit dit gouden tijdperk van de muziek.

Zorg dat je erbij bent en herleef de magie van de jaren '70 met het team van Van Ouds en platen uit onze platenbakken. Meld je HIER aan en gebruik de KORTINGSCODE 'Discords.nl' voor een korting van € 7,50!

O ja... en denk ook alvast na over jouw Top 5... Bij ons staat 'Can't You Hear Me Knocking' er zeker in :-))