BLOG #107 - Nieuwe aanwinsten, Pre-orders, Toppe 33s, Voordeel Albums en Discords Radio Tips

Nieuw bij Discords.nl

De nieuwe aanwinsten vind je HIER. Wij kloppen voortdurend nieuwe titels in, dus klik regelmatig op het dynamische overzicht om te kijken of er iets voor jou bij zit!

Zo troffen wij tussen de postpakketten onder meer de rauwe, poetische rock-weefsels op 'Wild God' van Nick Cave & The Bad Seeds aan; de gruizige, dynamische indie-rockert 'Midas' van Wunderhorse; de ambient electronische soundscapes op 'Everything Squared' van Seefeel; de dromerige chillwave op 'Infinite Health' van Tycho; de rijke, nostalgische folk op 'Stay Gold' van First Aid Kit; de introspectieve, emotionele folk-pop op 'Stick Season' van Noah Kahan; de (weer-terug-naar) zinderend rauwe gruis-blues op 'No Name' van Jack White; de reissue van de anthemische Britpoppert 'Definitely Maybe' van Oasis; de laid-back (West Coast) flows op 'No Limit Top Dogg' van Snoop Dogg; de harde beats en scherpe Southern-rap vibes op 'King Of The Mischievous South Volume 2' van Denzel Curry; de verpletterende grindcore op 'Every Bridge Burning' van Nails; de donkere punk-energie op 'Black Sails In The Sunset' van AFI; de intieme, lo-fi soul op 'Jamie' van Montell Fish; de psychedelische, synthy retro-pop op 'Decide' van Djo; de catchy, genre-tartende psych-soul-funk op 'Invisible People' van Chicano Batman; en de warme, oprechte indie-folk op 'Happy Part 2' van Douglas Firs!

Pre-orders bij Discords.nl

Benieuwd welke albums er binnenkort bij ons in de platenbakken staan? De pre-order LP-selectie vind je HIER. Meer van de CD's? De pre-order CD-selectie vind je HIER.

Toppe 33s bij Discords.nl

Duizelt de veelheid aan toffe LP's en CD's in onze winkel jou soms ook? Last van keuzestress? Wij hebben wat bedacht! Wekelijks stellen wij een genre-collectie met 33 toppe albums samen. Deze week duiken wij in de Funk/ Soul collectie. Check de FUNKY SOUL TRAIN 33!

Luister naar de unieke mix van opzwepende meesterwerken op Andy (Portishead) Smith's groovende Northern Soul verzamelaar; de tijdloze, vloeiende songs op 'What's Going On' van Marvin Gaye; de hypnotiserende, funky afrobeats op 'Cymande' van Cymande; de verbijsterende, psychedelische funk op 'Maggot Brain' van Funkadelic; de frisse, jazzy R&B-hip-hop op 'Ten Fold' van Yaya Bey; de rauwe, bluesy soul-jazz op de soundtrack van 'Back To Black'; de donkere, filmische grooves op 'Frontier's Edge' van Budos Band; of de gruizige, retro-soul op 'Naturally' van Sharon Jones & The Dap-Kings!

Krijg jij het al op de heupen? Wij wel :-))

Banners bij Discords.nl

Wekelijks fabrieken wij banners voor de website om specifieke albums in de spotlight te zetten. Deze week vind je er de eerste 6 platen in de onderstaande playlist. Alle andere platen komen ook in deze blog voorbij. Zet hem maar vast aan terwijl je verder scrollt.  

Merchs bij Discords.nl

Naast LP's, CD's en Singles verkopen we ook veel ander tofs zoals shirts van Okimono, Bandtees, Muziek Trivia & Games, Rock Art en die geweldige Rock n Roll mokken van PolonaPolona.

Je kunt ook toffe combi's maken... Zoals dat opvallende 'Press Record & Play' Okimono-shirt in de mix met de 2e hands (Near Mint) 'Bob Dylan - Gaslight Tapes' LP (van reisgenoot Sofie & Wil; klik HIER voor de collectie)!

Voordeel Albums bij Discords.nl

Op de website zijn de LP's eenvoudig op prijs te sorteren. In de platenzaak lukt dit niet. Daarom hebben we een LP-voordeelbak en CD-voordeelbak gemaakt. Blader er eens doorheen als je weer in de winkel bent. En vergeet ook niet in de SALE collectie te kijken!

Discords Radio Tips

Blok woensdagen om 19.00 in jouw agenda voor een uurtje kikke muziek bij DISCORDS RADIO. Bij het samenstellen van de wekelijkse mixtape van al het moois in onze platenbakken, kunnen wij onze mee-pak-drang nauwelijks de baas. 

Op woensdag 28 augustus draaiden we onder meer de stompende classic-rockert 'Cum On Feel The Noize' van Slade; de schitterende synths en dromerige, nostalgische vibes op 'Devil I Know' van Suki Waterhouse; de uitdagende, pittige art-punk op 'Tarkovski' van BODEGA; en de rauwe, energieke indie-rock op 'Fill In The Blank' van Car Seat Headrest. Klik snel voordat wij zelf klikken :-))

En als je dan toch aan het klikken gaat... check dan ook de boyband punkert 'Mensen Praten' van TAXITAXI en de knappe, huppelende indie-pop op 'In M'n Hoofd' van So-Fi!