BLOG #108 - Nieuwe aanwinsten, Pre-orders, Toppe 33s, Voordeel Albums en Discords Radio Tips

Nieuw bij Discords.nl

De nieuwe aanwinsten vind je HIER. Wij kloppen voortdurend nieuwe titels in, dus klik regelmatig op het dynamische overzicht om te kijken of er iets voor jou bij zit!

Zo troffen wij tussen de postpakketten onder meer de (weer-terug-naar) zinderend rauwe gruis-blues op 'No Name' van Jack White aan; de euforische stadion(disco)pop op 'A Head Full Of Dreams' van Coldplay; de stemmige, meeslepende pop-rock op 'Ensoulment' van The The; de elegante, zwevende indie-pop op 'Escaper' van Sarah Kinsley; de oprechte, soulvolle indie-folk op 'Wild Rivers' en 'Eighty-Eight' van Wild Rivers; de warme, verhalende laat-in-de-middag-folk op 'Dream Pictures' van Andrew Combs; de chaotische dance(klezmer)punk op 'Woof' van Fat Dog; de intens technische metalcore op 'Angel Or Alien' van Born Of Osiris; de frisse, pakkende poppert 'What Happens Now?' van Dasha; de groovende reggae-funk-rock op 'L.A.B. VI' van L.A.B.; de nostaligische, catchy indie-pop op 'The Rest Of The Best' van The Cardigans; en de rauwe, old-school hip-hop-branie op 'The Force' van Levende Legende Cool J!

Pre-orders bij Discords.nl

Benieuwd welke albums er binnenkort bij ons in de platenbakken staan? De pre-order LP-selectie vind je HIER. Meer van de CD's? De pre-order CD-selectie vind je HIER.

Toppe 33s bij Discords.nl

Duizelt de veelheid aan toffe LP's en CD's in onze winkel jou soms ook? Last van keuzestress? Wij hebben wat bedacht! Wekelijks stellen wij een genre-collectie met 33 toppe albums samen. Deze week duiken wij in de Electronic collectie. Check de KONSUMENTEN ELEKTRONIKA 33!

Luister naar de baanbrekende (robot)avant-garde op 'The Man-Machine' van electro-pioniers Kraftwerk; de diepe baslijnen en trancy trip-hop-house op 'Reverence' van Faithless; de rusteloze, experimentele roersels op 'Amok' van Atoms For Peace; de feel-good, futuristische electro-funk op 'Discovery' van Daft Punk; de explosieve, glitchy dubstep-trap op 'Quest For Fire' van Skrillex; de meeslepende, verhalende, dynamische landschappen op 'Actual Life' van Fred Again; de rebels beukende big-beat op 'The Fat Of The Land' van Prodigy; en de opwindende Franse electro-rock-disco-mix op 'Cross' van Justice!

Stuiter jij al? Wij wel :-))

Banners bij Discords.nl

Wekelijks fabrieken wij banners voor de website om specifieke albums in de spotlight te zetten. Deze week vind je er de eerste 6 platen in de onderstaande playlist. Alle andere platen komen ook in deze blog voorbij. Zet hem maar vast aan terwijl je verder scrollt. 

Merchs bij Discords.nl

Naast LP's, CD's en Singles verkopen we ook veel ander tofs zoals shirts van Okimono, Bandtees, Muziek Trivia & Games, Rock Art en die geweldige Rock n Roll mokken van PolonaPolona.

Je kunt ook toffe combi's maken... Zoals die knappe 'Marilyn, Some Like It Hot' mok in de mix met de 2e hands (Very Good Plus) 'Tamla-Motown Is Hot, Hot, Hot!' verzamelaar (van reisgenoot Willem; klik HIER voor de collectie)!

Voordeel Albums bij Discords.nl

Op de website zijn de LP's eenvoudig op prijs te sorteren. In de platenzaak lukt dit niet. Daarom hebben we een LP-voordeelbak en CD-voordeelbak gemaakt. Blader er eens doorheen als je weer in de winkel bent. En vergeet ook niet in de SALE collectie te kijken!

Discords Radio Tips

Blok woensdagen om 19.00 in jouw agenda voor een uurtje kikke muziek bij DISCORDS RADIO. Bij het samenstellen van de wekelijkse mixtape van al het moois in onze platenbakken, kunnen wij onze mee-pak-drang nauwelijks de baas. 

Op woensdag 4 september draaiden we onder meer de subtiele, dromerige electro-indie-poppert 'Dig' van Orlando Weeks (en Rhian Teasdale); de aanstekelijke Britse R&B, mod-rockert 'What'Cha Gonna Do About It' van Small Faces; de donkere, sombere, bas-gedreven synth-pop op 'It's No Good' van Depeche Mode; en de uitzinnige, post-punky garage-rockert 'Nature Calls' van Iguana Death Cult. Klik snel voordat wij zelf klikken :-))

En als je dan toch aan het klikken gaat... check dan ook de explosieve, post-punkende shoegazert 'Fire' van Marathon!