BLOG #72 - Laatste lijstje, nieuwe en gebruikte aanwinsten, pre-orders en Discords Radio Tips

Laatste lijstje

We tellen af naar de jaarwisseling. Deze week nog een laatste selectie albums uit onze Toppers 2023 terugbliklijst: platen die wij veel hebben gedraaid; zelf hebben aangeschaft of op onze verlanglijst hebben gezet; en bovendien nog op voorraad hebben!

Zo draaiden wij Mitski's 'The Land Is Inhospitable and So Are We' lekker integraal in de winkel; en wat waren (en zijn) we onder de indruk van die knappe country-orkest-pop met een kwinkslag. De post-punk van Protomartyr's 'Formal Growth In The Desert' leent zich minder voor de winkel; hoewel, de opener 'Make Way' laat zich prima in de playlist smokkelen hebben we gemerkt :-)). Meer van de soul? Luister dan vooral naar het sensationele 'Angels & Queens' van Gabriels; hoe futuristisch retro kan zijn! Dat laatste laat De Jeugd Van Tegenwoordig ook op 'Moderne Manieren' horen; ze zijn werkelijk 'weer terug van weggeweest'!    

Kortom, er liggen nog veel prachtplaten op jou te wachten; dus kom in de staart van 2023 nog snel naar de winkel; en anders alvast de allerbeste wensen! En tot ziens in 2024!

PS vrolijk springende disco-draaitip voor de jaarwisseling: 'Free Yourself' van Jessie Ware :-))

Nieuw bij Discords.nl

De nieuwe aanwinsten vind je hier. Wij kloppen voortdurend nieuwe titels in, dus klik regelmatig op het dynamische overzicht om te kijken of er iets voor jou bij zit!

Zo troffen wij tussen de postpakketten twee inspirerende soundtracks aan. Na het luisteren hebben wij de DVD van 'Labyrinth' dan ook direct afgestoft om deze vakantie te bekijken; en was het de afgelopen avonden weer bruut opspringen van de Infected en Clickers in de game 'The Last Of Us'!

Gestoord en griezelig eng klinkt ook 'The Open Door' van Evanescence! Het album komt uit 2006; staat ook al weer een poos op vinyl; maar nu bij ons in de winkel. Niet lang verwachten we :-))

Meer klassiekers? Check de re-issues van Genesis albums, zoals 'Duke', 'Genesis' of 'Abacab' en 'Invisible Touch'! Hiermee haal je een knappe brok Top 2000 in huis :-))

Pre-orders

Benieuwd welke albums er binnenkort bij ons in de platenbakken staan? De pre-order selectie vind je hier.

Banners bij Discords.nl

Wekelijks fabrieken wij banners voor de website om specifieke albums in de spotlight te zetten. Deze week vind je er de eerste 6 platen in de onderstaande playlist. Alle andere platen komen ook in deze blog voorbij. Zet hem maar vast aan terwijl je verder scrollt. 

Merchs bij Discords.nl

Naast LP's, CD's en Singles verkopen we ook veel ander tofs zoals shirts van Okimono, Bandtees, Muziek Trivia & Games, Rock Art en die geweldige Rock n Roll mokken van PolonaPolona.

Je kunt ook toffe combi's maken... Zoals de knappe 'Ringo, the gentle one' PolonaPolona-mok in de mix met de 2e hands (Very Good-plus) LP 'Ringo' (van reisgenoot Willy; klik hier voor de collectie)!

Voordeel Albums bij Discords.nl

Op de website zijn de LP's eenvoudig op prijs te sorteren. In de platenzaak lukt dit niet. Daarom hebben we voordeelbakken gemaakt. Blader er eens doorheen als je weer in de winkel bent.

En vergeet ook niet in de SALE collecties te kijken: 10% korting en 20% korting.

Discords Radio Tips

Blok woensdagen om 19.00 in jouw agenda voor een uurtje kikke muziek bij DISCORDS RADIO

Bij het samenstellen van de wekelijkse mixtape van al het moois in onze platenbakken, kunnen wij onze mee-pak-drang nauwelijks de baas. Op woensdag 27 december draaiden we onder meer de hoekige garage-rocker 'Everybody's Gonna Be Happy' van The Kinks; de jengelende cover van hetzelfde nummer van Queens Of The Stone Age; de heerlijke power-poppert 'Girls Talk' van Dave Edmunds; en de strakke prog-rockert 'Open Car' van Porcupine Tree. Klik snel voordat wij zelf klikken :-))