BLOG #81 - Vandaag Totini Susu Instore, Pas op de plaat, Record Store Day 24, nieuwe en gebruikte aanwinsten, pre-orders en Discords Radio Tips

Vandaag: Totini Susu live!!!

Samen met Pinguin Radio starten wij weer met Pinguin Radio Showcase Nijmegen: kikke maandelijkse instores van nieuwe podiumbestormers live tussen de platenbakken bij Discords.nl!

Vandaag (zaterdag 2 maart) om 15.00 uur zetten wij de tafels en stoelen aan de kant voor de jonge Nijmeegse belofte Totini Susu. December vorig jaar verraste de band ons al met een waanzinnige jazz-fusion set.

Dit jaar op herhaling met nieuwe nummers. Dat wil je meemaken! Entree is natuurlijk gratis, dus kom gezellig langs in de winkel!

Column - Pas op de plaat

Discords.nl Reisgenoot Friso Pas schrijft maandelijks een muzikale column voor onze website. De derde 'Pas op de plaat' column gaat over hoe Friso's liefde voor muziek begon. Klik HIER om verder te lezen.

Nieuw bij Discords.nl

De nieuwe aanwinsten vind je hier. Wij kloppen voortdurend nieuwe titels in, dus klik regelmatig op het dynamische overzicht om te kijken of er iets voor jou bij zit!

Zo troffen wij tussen de postpakketten de pakkende rap-poppert 'Achtentwintig' van vertelkunstenaar Snelle aan; de grenzeloos creatitieve genre-fusies op 'Djesse Vol. 4' van Jacob Collier; de zonnige jengel-gitaar-indie-rockert 'Hope Downs' van Rolling Blackouts Coastal Fever; de chaotisch schurende noise-punkert 'Half Divorced' van Pissed Jeans; de soulvolle, dromerige indie-folkert 'Underdressed At The Symphony' van Faye Webster; de zwoele breakbeat alt-poppert 'Still' van Erika de Casier; de gruizige rock-n-roll-branie op de nieuwe van Britpop-iconen Liam Gallagher en John Squire; meesterlijke zwaarmetaal op 'The Mandrake Project' van Bruce Dickinson; hectische, futuritische jazzfusion-electronica op 'Dostrotime' van Squarepusher; en nog veel meer moois!

Pre-orders

Benieuwd welke albums er binnenkort bij ons in de platenbakken staan? De pre-order selectie vind je hier.

Record Store Day 2024

Tel jij met ons af naar het jaarlijkse internationale platenzaken-feest? Zaterdag 20 april is het zo ver: Record Store Day 2024. Uiteraard ook bij Discords.nl!

De vele, speciale, gelimiteerde RSD-releases zijn bekend gemaakt. HIER vind het overzicht!

Afgelopen week hebben wij de laatste bestellingen geplaatst. Wij verheugen ons al op de volle postpakketten die straks worden gebracht. Voelt als 5 december... maar dan in april :-))

NB. de RSD-releases van voorgaande jaren, die wij nog op voorraad hebben, vind je HIER

Banners bij Discords.nl

Wekelijks fabrieken wij banners voor de website om specifieke albums in de spotlight te zetten. Deze week vind je er de eerste 6 platen in de onderstaande playlist. Alle andere platen komen ook in deze blog voorbij. Zet hem maar vast aan terwijl je verder scrollt. 

Merchs bij Discords.nl

Naast LP's, CD's en Singles verkopen we ook veel ander tofs zoals shirts van Okimono, Bandtees, Muziek Trivia & Games, Rock Art en die geweldige Rock n Roll mokken van PolonaPolona.

Je kunt ook toffe combi's maken... Zoals dat funky 'Lost In Music' shirt in de mix met de 2e hands (Very Good-plus) 'Thank God It's Friday'-verzamelaar (van reisgenoot Richard; klik hier voor de collectie)!

Voordeel Albums bij Discords.nl

Op de website zijn de LP's eenvoudig op prijs te sorteren. In de platenzaak lukt dit niet. Daarom hebben we voordeelbakken gemaakt. Blader er eens doorheen als je weer in de winkel bent.

En vergeet ook niet in de SALE collecties te kijken: 10% korting en 20% korting.

Discords Radio Tips

Blok woensdagen om 19.00 in jouw agenda voor een uurtje kikke muziek bij DISCORDS RADIO

Bij het samenstellen van de wekelijkse mixtape van al het moois in onze platenbakken, kunnen wij onze mee-pak-drang nauwelijks de baas. Op woensdag 28 februari draaiden we onder meer de blues klassiekert 'Back Door Man' van The Doors; de psychrockert 'In Another Land' van The Rolling Stones; de electro soul-jazzert 'Permission' van Nubiyan Twist; en de epische garagerockert 'Boys Better' van The Dandy Warhols. Klik snel voordat wij zelf klikken :-))