BLOG #91 - Joep & Rob, Nieuwe en gebruikte aanwinsten, Pre-orders en Discords Radio Tips

Joep & Rob even terug bij Discords.nl

Het vaste Discords.nl-team is er even tussen uit. Joep & Rob, voormalig platenbazen van Velvet Ede, nemen het stokje voor een weekje van ons over. Super, want kijkend naar de nieuwe releases staat er de komende week weer veel tofs op de rol!

Nieuw bij Discords.nl

De nieuwe aanwinsten vind je HIER. Wij kloppen voortdurend nieuwe titels in, dus klik regelmatig op het dynamische overzicht om te kijken of er iets voor jou bij zit!

Pre-orders

Benieuwd welke albums er binnenkort bij ons in de platenbakken staan? De pre-order LP-selectie vind je HIER. Meer van de CD's? De pre-order CD-selectie vind je HIER.

Banners bij Discords.nl

Wekelijks fabrieken wij banners voor de website om specifieke albums in de spotlight te zetten. Deze week vind je er de eerste 6 platen in de onderstaande playlist. Alle andere platen komen ook in deze blog voorbij. Zet hem maar vast aan terwijl je verder scrollt.

Merchs bij Discords.nl

Naast LP's, CD's en Singles verkopen we ook veel ander tofs zoals shirts van Okimono, Bandtees, Muziek Trivia & Games, Rock Art en die geweldige Rock n Roll mokken van PolonaPolona.

Je kunt ook toffe combi's maken... Zoals dat Okimono 'Peak Performance'-shirt in de mix met de originele 2e hands (Very Good-plus) 'AC/DC - Powerage' LP uit 1978 (van reisgenoot David; klik HIER voor de collectie)!

Voordeel Albums bij Discords.nl

Op de website zijn de LP's eenvoudig op prijs te sorteren. In de platenzaak lukt dit niet. Daarom hebben we voordeelbakken gemaakt. Blader er eens doorheen als je weer in de winkel bent. En vergeet ook niet in de SALE collectie te kijken!

Discords Radio Tips

Blok woensdagen om 19.00 in jouw agenda voor een uurtje kikke muziek bij DISCORDS RADIO

Bij het samenstellen van de wekelijkse mixtape van al het moois in onze platenbakken, kunnen wij onze mee-pak-drang nauwelijks de baas. Op woensdag 8 mei draaiden we onder meer de hoekige new-wave-punkert 'Green Shirt' van Elvis Costello; het speelse britpop juweeltje 'Babies' van Pulp; de rauwe, stuwende punkert 'Up And Comer' van Sprints; en het rokerige noir-verhaal 'Jockey Full Of Bourbon' van Tom Waits. Klik snel voordat wij zelf klikken :-))